55 kilo kaotanud Mari-Leen Albers: näen kõiges suurepärane välja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Albers ehk Täpp Buduaari turul.
Mari-Leen Albers ehk Täpp Buduaari turul. Foto: Jelena Rudi

Mari-Leen Albers jõudis sel sügisel tagasi aastaselt reisilt, jätkab oma vana tööd ajakirjanduses ning särab ka mitmetel seltskonnaüritustel. Halli massi pole ta kunagi soovinud sulanduda, pigem ikka alati kõik selleks teinud, et välja paista. Buduaar uuris Mari-Leenult tema riidekapi sisu ja lemmikute kohta.

«Tänu kaalukaotusele olen kindlasti pigem kleidikandja, sest varem polnud mul väga muud võimalust kui teksad jalga tõmmata ja mingi särk peale leida. Kõige hullem oligi see, et vanasti lihtsalt olid mingid riided, mis selga läksid. Nüüd seisan nagu peata kana kapi ees ja mõtlen, mida selga panna. Aga kleit on valikus üsna tihti,» selgitab Mari-Leen.

Alati silmapaistvalt riietuv naine tunnistab, et on emotsionaalne ostja. «Tavaliselt šoppan korraga hästi palju, alles hiljaaegu ostsin korraga seitse kleiti. Kui ma veel Austraalias olin, siis ostsin kingi, neid peamiselt eBay oksjonitelt. Tulin Austraaliast Eesti reaalselt nii, et mul oli kohvritäis jalanõusid,» paljastab ta.

«Šoppan peamiselt Paavli kaltsukas ja internetipoodides. Ma ei ole kunagi raisanud riietele liiga palju raha, pigem ostan midagi odavat ja ägedat või teen selle ise, sest ma kannan nagunii riideid vähe, ma tüdinen neist kiirelt. Hetkel on mu kapis kõige kallim kleit 40 eurot. Ostsin selle lihtsal põhjusel, et saaks seda erinevate pintsakute ja aksessuaaridega täiendada,» räägib Mari-Leen. «Kui rääkida aga kallitest asjadest mu riidekapis, siis mul on kallid aksessuaarid – kotid, kingad, ehted. Need püsivad mul kauem kui suvaline paar teksaseid või kleit, millega käin korra-kaks ja siis taaskasutusse suunan. Tavaliselt müün kõik oma asjad Buduaari turul euroga maha.»

Kuna kingi on Mari-Leenul ilmselt rohkem kui midagi muud, siis millised on tema lemmikud? «Mul on eraldi kingakapp ja palju lahedaid kingi, mis mulle meeldivad, aga mis ei ole igapäevaseks kandmiseks. Hetke lemmikud on Michael Korsi kummikud, mis ma Eestist ostsin – ma lihtsalt tundsin, et pean end vihmases sügisilmas premeerima.»

Üle poolte ta kingakapis olevatest jalanõudest on kontsadega. Kleidi juurde proovib Mari-Leen alati leida sobivat kingapaari. Kuigi ta on enda sõnul tuntud kui «hullude kingade» kandja, siis eelistab ta tegelikult madalaid jalanõusid.

Täpselt nii nagu teda ei huvita teiste arvamus üleüldiselt, ei huvita teda ka see, mida tema riietumisest arvatakse. «Mind ei huvita teiste arvamus, kuigi olen 55 kg alla võtnud, leiavad inimesed ikka, et ma peaksin 30aastaselt sünnikaalus olema,» märgib ta ja lisab, et iga inimene peaks kandma just seda, mis talle meeldib. Vaid avalikele üritustele tulles, kus on fotograafid, oleks soovitav enne ikka pilk peeglisse visata. «Aga tuleb tunnistada, et Eesti inimene on muutunud paari aastaga palju moeteadlikumaks ja dresscode’i jälgivamaks kui varem,» lõpetab naine rõõmsates toonides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles