Üksik naine korraldas iseendale pulmapeo ja leidis sealt mehe

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Austraallanna Mary-Anne polnud rahul sellega, et 30. sünnipäevaks polnud tema sõrmes veel abielusõrmust, seega otsustas naine oma vallalise elu ja iseseisvuse tähistamiseks korraldada võltspulmapeo.

Mary-Anne palkas isegi pulmakorraldaja, kelle sõnul broneeris naine Melbourne'i ühe parima peokoha ja kutsus 100 külalist. «Tal oli kleit ja loor. Kõik külalised tõid kingitusi. Tal oli suur pulmatort, aga tordi peal oli vaid pruudikuju,» rääkis pulmakorraldaja Sarah Cawley portaalile The Stir.

Pruut saabus peokohta hobukaarikus, istus uhkelt laua otsas ja kogu pidu jäädvustas palgatud fotograaf. Naine teadis, et see mõte on veidike hullumeelne, aga tema arvates oli see parim moodus, kuidas oma 30. sünnipäeva tähistada. Naise sõbrad ja perekond toetasid tema ideed ja ettevõtmist. McCawley sõnul oli see üks lõbusamaid pulmapidusid, milles tema on osalenud.

Peole eelnevalt said kõik külalised ka pulmakutsed, kus oli kirjas, et «kuigi naise rüütel valgel hobusel polnud veel saabunud, kavatseb tema siiski pulmad korraldada».

Pidu oli küll tore, aga seal juhtus ka midagi väga üllatavat. Üks naise kolleegidest, kes ka pulmas osales, oli juba pikemat aega naisesse armunud olnud, aga mees ei teadnud, et naine juba pulmadest ja pere loomisest unistab.

Kui oli aeg, et pruutpaar valssi tantsiks, tuli mees, kandes seljas soomusrüüd, langes ühele põlvele naise ette ja ütles: «Ma olen sind aastaid armastanud. Kas sa tuleksid minuga välja?» Naine vastas jaatavalt ning aasta hiljem paar abiellus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles