Šokeeriv lugu: nurisünnituse läbi elanud naine mürgitas oma kaks rasedat sõbrannat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Austrias elav Angela Maier, kes oli läbi elanud lausa kolm nurisünnitust, tundis oma sõbranna ja vennanaise raseduse üle nii suurt armukadedust, et otsustas naised mürgitada, mille tulemusel toimus mõlemal nurisünnitus.

Maier sõnas, et oli pärast nurisünnitusi depressioonis ega suutnud leppida asjaoluga, et kaks tema lähedast inimest saavad peagi emadust kogeda, aga tema ei saa, kirjutab The Stir.

«Ma ei suutnud taluda mõtet, et nemad saavad lapsed, kes kasvavad suureks, kuid minu lapsed on surnud. Minu lapsed oleksid pidanud koos nendega kasvama,» rääkis murdunud naine.

Maier kasutas kahe naise mürgitamiseks retseptiravimit, mis kirjutati talle välja pärast nurisünnitust. Oma sõbrannale ütles Maier, et tal on spetsiaalne rasedatele mõeldud jook, mida tal endal enam tarvis pole. Vennanaisele mõeldud ravimi pani ta kuuma šokolaadi sisse. Mõlemad naised kogesid peagi pärast ravimi tarbimist verejooksu ja neil toimus nurisünnitus.

Maieril õnnestus lõpuks uuesti rasedaks jääda tema tütar on tänaseks 3-aastane ja kui ta sai teada, et nii sõbranna kui ka vennanaine on uuesti rasedad, tunnistas ta oma teo üles.

Maierile mõisteti karistuseks 18 kuu pikkune vangistus. Kohus leidis, et naine oli täie mõistuse juures, kui ta oma lähedasi mürgitas, ent märkis ära, et naine oli samas ka suures depressioonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles