Kõige levinumad asjad, mida mehed naiste eest varjavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled pärast mõnda tüli partneriga mõelnud, et mida kõike võib mees su eest varjata? Täpselt nagu naistel on omad saladused, mida teiste eest peita, on neid ka meestel.

Kuna mehed pole nii suured suhtlejad kui naised, on neil raskusi oma saladuste päevavalgele toomisega, seega eelistavad nad neid varjata. Siin on mõned kõige levinumad asjad, millest mehed naistele ei räägi, kirjutab Allwomenstalk.

Meestel on seksuaalfantaasiaid

Kõigil meestel on seksuaalfantaasiaid, kuigi tõenäoliselt nad eitavad nende olemasolu. Ometi jääb arusaamatuks, miks nad ei julge seda tunnistada, sest ka naised fantaseerivad ja see on täiesti normaalne tegevus. Võib-olla kardab mees, et naine tunneb armukadedust või mõistab mehe hukka.

Mehi ei huvita pisiasjad

Mehed varjavad naiste eest seda, et neid jätavad täiesti külmaks detailid, millega naised oma lugusid alati ilustada püüavad. Mees tahab, et naine kohe asja juurde asuks, mitte ei jutustaks pikalt ja laialt. Meeste arvates on liiga pikalt jutustamine aja ja energia raiskamine.

Mehed ei tea, millest esimesel kohtingul rääkida

Enamiku meeste jaoks on jututeemade leidmine esimesel kohtingul väga piinarikas tegevus, sest suurem osa mehi ei tea, millest rääkida või mis naisele muljet avaldaks. Seetõttu eelistavad mehed esimesel kohtingul teha midagi lõbusat, mille ajal ei peaks palju rääkima.

Mõnikord soovib mees, et naine lihtsalt vait jääks

See võib tunduda karmina, aga see on tõde. Enamik mehi tahaks, et partner mõnikord lihtsalt vait jääks. Eksperdid on öelnud, et kuna meeste aju on lineaarsem, väsitab töö juures kolleegidega suhtlemine aju rohkem kui naistel, seega tahaks mees tööpäeva lõpus vaikuses olla.

Mehed valetavad sageli kodurahu säilitamiseks

Paljud mehed eelistavad oma arvamuse enda teada jätta, sest nad kardavad, et see muudaks vaidluse vaid hullemaks. Seetõttu tuleb ette, et mees valetab teatud asjade kohta lihtsalt selleks, et suhtes säiliks rahu. Valetamine pole küll õige teguviis, aga samas kui järgmine kord tuleb välja, et mees on millegi kohta valetanud, mõtle, millised olid tema motiivid. Võib-olla tahtis ta vaid sind õnnelikuks teha.

Ka mehed tahavad tunda, et neid tahetakse

Täpselt nagu naised, tahavad ka mehed tunda end atraktiivsete ja ihaldusväärsetena, hoolimata sellest, et nad ei ütle seda välja. Ka mehed võivad olla ebakindlad ning tahavad salamisi teada, mida naised neist mõtlevad. Seega tasuks aeg-ajalt partnerile meelde tuletada, miks sa teda armastad, mis ta sinu jaoks nii eriliseks muudab ja miks sa tunned, et oled temaga koos maailma kõige õnnelikum naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles