Nõuandeid, kuidas õige riietusega vöökohta peenemaks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mood on pidevas muutumises, kuid naised otsivad moekate rõivaste juures alati mooduseid, kuidas oma figuuri näiliselt saledamaks muuta.

Stilist Heather Thomson annab portaalis Yahoo! Shine nõu, kuidas õigete riiete abil oma vöökohta saledamaks muuta.

Vööga pluus

Kuna vööga või keskkohast kitsamaks õmmeldud pluusid lähevad puusade juurest reeglina uuesti laiemaks, siis võid arvata, et see pigem muudab sind ümaramaks, aga see pole tõsi. Thomsoni sõnul tasuks aga vältida liialt laiade voltidega pluuse, mis võivad liiga palju soovimatut tähelepanu tõmmata su pepule.

Värviplokkidega kleidid

Paljud naised kadestavad Hollywoodi näitlejannade liivakellafiguuri, kuid tegelikult on seda lihtne näiliselt ka ise saavutada. Thomson soovitab poodidest otsida kleite, mille küljed on tumedamad ja keskkoht heledam, sest selline värvijaotus tekitab liivakellafiguuri mulje ja muudab figuuri näiliselt peenemaks.

Triipudega püksid

Otsid kontorisse sobivaid pükse? Eelista peenikeste vertikaalsete triipudega pükse, mis muudavad keha kaunimaks. Ülevalt alla jooksvad triibud tõmbavad tähelepanu keskkohalt ära ning muudavad jalad pikemaks. Thomsoni sõnul tuleks vaid jälgida, et nende lõige oleks sobiv ning ei muudaks peput liiga suureks.

Vööga mantel

Vööga mantel on juba aastaid moes olnud kindlal põhjusel: see on praktiline ja figuuri muutev rõivaese. Kuigi paljud naised kardavad, et keskkohas vöö kandmine tõmbab just sellele piirkonnale soovimatut tähelepanu, muudab vööga mantli lõige tegelikult figuuri piirjooned selgemaks ning tekitab liivakellafiguuri.

Sirge lõikega kleit

Sul on kurvikas figuur? Super, sirge lõikega kleit on just sinu jaoks, sest see on su keha ümber nii, et kõik loomulikud kumerused tuleksid esile. Thomson soovitab valida tugevamast materjalist kleite, sel viisil ei tule väikesed voldikesed esile.

Hõlmikkleit

Hõlmikkleiti on väga lihtne selga panna ning see rõhutab kenasti vöökohta ja naise kurvikat figuuri. Hõlmikkleit sobib iga kehasuurusega.

Pliiatsseelik

Pliiatsseelik sobib nii kontorisse kui ka õhtul välja minekuks. Kuna pliiatsseelik rõhutab puusasid, tundub vöökoht seetõttu saledamana.

Kroogitud kaelusega pluus

Kõige parem moodus, kuidas tähelepanu eemale tõmmata mõnelt kehaosalt, mis sulle ei meeldi, on tähelepanu koondada sinna, mis sulle meeldib. Kroogitud kaelusega pluus tasakaalustab siluetti, rõhutades kaelajoont ja tõmmates tähelepanu ära vöökohalt.

Kõrge vöökohaga püksid

Unustage kõrged kontsakingad. Kõrge vöökohaga püksid muudavad näiliselt pikemaks. Kui enamik pükse lõppevad puusadel ning toovad seetõttu esile kõige laiema koha, tõmbavad kõrge vöökohaga püksid tähelepanu just kõige saledamale kohale. Kui sa ei ole oma keskkohaga rahul, siis aitavad kõrge vöökohaga püksid kõhtu sisse tõmmata ja jätavad saledama mulje.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles