Kui sageli inimesed armuvad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Londonis korraldati küsitlus, et selgeks teha, kui sageli inimesed armuvad. Selle välja selgitamiseks küsitleti 2000 inimest.

Tuli välja, et tõeline armastus tuleb inimese ellu keskmiselt kaks korda. Armastust ilma vastuarmastuseta kogetakse elu jooksul vähemalt ühe korra, vahendab Genius Beauty.

Küsitluses osalenutest keskmiselt iga kahekümnes inimene oli kogenud südamevalu. Ja iga seitsmes küsitletu elab koos inimesega, keda ta tegelikult ei armasta.

73 protsenti inimestest, kel pole sooje tundeid oma partneri vastu, tunnistasid, et elavad praeguse partneriga koos, sest kaotasid oma tõelise armastuse. 46 protsenti vastanutest ütles, et on küll suhtes, kuid samas jätkavad tõelise armastuse otsinguid ning on valmis praeguse partneri maha jätma, kui kohtavad kedagi paremat.

17 protsenti lausus, et on juba õige inimesega kohtunud, kuid pole seetõttu oma praegust suhet lõpetanud.

Selgus ka, et mehed pühenduvad suhetele rohkem kui naised ja on partnerile lojaalsemad. Sellega seonduvalt tunnistas 37 protsenti meestest, et oleksid partneri heaolu nimel jääma juba olemasolevasse suhtesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles