Fotograaf David LaChapelle võttis sokireklaamis modellid paljaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Happy Socks
Happy Socks Foto: David LaChapelle

Rootsi bränd Happy Socks ja julgete ettevõtmiste poolest tuntud fotograaf David LaChapelle ühendasid omavahel jõud, mille tulemusena valmis vägagi meelierutav Happy Socksi reklaam-kampaania ja lühifilm.

Lisaks avatakse reklaamkampaania raames valminud fotodest näitus, mis pakatab sädelusest, värvidest ja omamoodi dramaatilisusest. Näitus avatakse korraga mitmes linnas üle maailma, Tallinnas avatakse see 1. novembril arhitektuuri-ja disainigaleriis ning väljapanek jääb avatuks 16. novembrini.

Oma provokatiivse stiili poolest tuntud fotograafile David LaChapelle’ile anti Happy Socksi loojate poolt reklaamikampaaniat luues loominguliselt vabad käed, tegemaks sokkidega, mida mees heaks arvab, kuniks need saavad särada oma täies potentsiaalis. «Me soovisime LaChapelle’iga koostööd teha, kuna armastame tema kunsti, ning tema loomingu piiramine oleks läinud vastuollu kõigega, millesse me usume,» ütles brändi kunstiline juht Viktor Tell. LaChapelle’i esteetika ja Happy Socksi mänguline stiil harmoneerusid omavahel väga hästi, luues tulemuseks värvidest ja iseloomust pulbitseva fotoseeria.

Näitust saab külastada 01.11-16.11 Tallinna Arhitektuuri-ja disainigaleriis, Pärnu mnt. 6, esmaspäevast laupäevani kell 12.00-18.00. Sissepääs galeriisse on tasuta. Sama näitus avatakse 1. novembril veel ka näiteks Stockholmis, Amsterdamis ja mujal.

David LaChapelle

David LaChapelle on Ameerika fotograaf, keda tuntakse eelkõige tema erakordse võime poolest siduda kunstnikuna hüper-realistlikku esteetikat sügavate sotsiaalsete sõnumitega. Ta on pildistanud mitmete tuntud ajakirjade jaoks ning loonud oma generatsiooni meeldejäävamaid reklaamikampaaniaid. Ta on pildistanud selliseid kuulsuseid nagu Madonna, Eminem, Muhammad Ali, Elizabeth Taylor jpt. Lisaks fotodele on David LaChapelle autoriks ka mitmetele muusikavideotele, teatrietendustele ning dokumentaalfilmidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles