Modell Mirjam Väljaots: lapsega tegelemine hoiab heas vormis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell Mirjam Väljaots
Modell Mirjam Väljaots Foto: E.M.A.

Modell Mirjam Väljaots (24) on armas noor naine, kes on juba 14. eluaastast saadik mööda maailma ringi reisinud ja modellindusega leiba teeninud. Mirjam on kokku puutunud ka missindusega, nimelt valiti ta 2007. aastal konkursil Miss Tallinn teiseks printsessiks. Hiljuti toimus Mirjami elus aga suur muutus, ta sai emaks. Buduaar rääkis Mirjamiga ja uuris, mil moel lapse saamine tema elu muutnud on ja kuidas sai ta lahti beebikilodest.

Mirjam, kelle pisipoeg Lukas nägi ilmavalgust 15. augustil, tunnistab, et lapse saamine muutis kogu tema senist elu. «Muidugi on kõik muutunud. Mitte ainult elutempo, vaid ka prioriteedid ja suhtumine. Väike Lukas on kõige tähtsam ja kogu elu keerleb tema ümber,» tõdeb Mirjam.

Mis tunne on olla ema? «See on küll väga äraleierdatud vastus, aga ema olla on suurepärane! Jah, lapse eest hoolitsemine väsitab, aga õnneks on loodus emale andnud ka need peidetud jõuvarud, mis nüüd ära kuluvad. Pealegi aitavad mind väga palju mu elukaaslane ja vanemad.» Mirjami sõnul on poeg rahulik ja terve närvisüsteemiga laps, kes laseb nii magada kui ka vajalikud käigud ära teha.

Kuigi Mirjam sai emaks vaid paar kuud tagasi, on tänaseks kõik lisakilod kadunud. «Rasedusega võtsin juurde 10 kilo, mis nüüdseks on kõik juba läinud. Lapsega tegelemine ja imetamine hoiab iseenesest heas vormis, midagi muud pole ma ette võtnud. Lapse kasvades tahaksin küll hakata jälle tennist mängima,» kommenteerib Mirjam, kes lisakilode pärast kunagi muretsema pole pidanud.

Oma toitumist jälgib Mirjam küll, aga seda pigem poeg Lukase pärast. «Söön enam-vähem kõike, mis pole liiga vürtsine või teravamaitseline, nagu imetav ema ikka,» lisab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles