Mood/ «Size 38» õnnestunud avalöök Telliskivi Loomelinnakus

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 12. oktoobril Telliskivi Loomelinnakus toimunud moesündmus «Size 38»  oli õnnestunud avalöögiks omanäolisele ürituste seeriale, mis toob igal järgneval korral publiku ette uue suurusnumbri.

KEEP Fashioni kutsel oli seekord oma loomingut esitlemas üle kahekümne Eesti tootja ja disaneri, kaasas rõivad suurusele 38.

Kuus tundi kestnud üritusel osalesid: Tiina Talumees, Kirill Safonov, Donna Nordica, Iris Janvier, HULA, Tallinn Dolls, Cool Company & Piret Kuresaar, Kairi Vilderson, Varkki, Norrison, LissFashion, Tuuliki Peil, Tuuli Mäemat, Maglia, Isedisainitud maikad, Diana Denissova, Helle Kass, Baltika Group (Ivo Nikkolo, Monton, Mosaic, Bastion), Kuurdisain, Endla disain, Marju Kurvits, theArtist design, Tallinn Dolls, Maia Viikoja ja Suzani saapad.

Keep Fashioni ühe omaniku ja sündmuse korraldaja Reili Evarti sõnul tulid disainerid uue mõttega kiiresti kaasa, sest selline lähenemine riiete müügile tundus tavapärasest erinev. 

Moešõudega astusid üles KEEP fashion, Tuuli Mäemat, Marju Kurvits ja theArtist design, loositi välja erinevaid auhindu partneritelt. Päeva lõpuks tõmbas fortuuna rolli astunud Ženja Fokin loosikasti kogunenud ettepanekute hulgast välja järgmise sündmuse numbri, milleks on 40.

«Size 40»  toimub juba 9. novembril Telliskivi Loomelinnaku mustas saalis ning toob kaasa uusi üllatusi. Kes seekord numbrisündmusele ei jõudnud, on oodatud kauplusesse KEEP, kus on mitmete sündmusel osalenud disainerite looming müügil.

«Kuna meie pood siiski kõiki disainereid ja suurusnumbrid ei mahuta, otsustasimegi moesõpradele sel hooajal sündmuste seeria korraldada,» rääkis Reili Evart.

Kauplus KEEP asub Telliskivi Loomelinnakus aadressil Telliskivi 60a ning on avatud esmaspäevast reedeni 11.00-19.00 ning laupäeviti 11.00-17.00. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles