Üheksa huvitavat fakti suudlemise kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suudlemine on üks mõnusamaid tegevusi, mida kaks inimest jagada saavad. Hea suudlus on parem kui suussulava šokolaadikoogi söömine. Hea suudlus on erutav, see tõmbab meid käima ja tekitab tahtmise ikka veel ja veel suudelda. Hea suudlus aitab ka kaloreid põletada (erinevalt šokolaadikoogist).

Suudlemine võib ka otsustada paarisuhte saatuse. Kui suhtest kaob suudlemine, siis järgmisena kaob tavaliselt seks. Kaob intiimsus. Kui hoiate suudlemist oma suhtes tähtsal kohal, siis hoiate ühtlasi ka oma suhet elavana ning muudate omavahelise sideme tugevamaks, kirjutab The Stir.

Jah, suudlemine on tõepoolest niivõrd tähtis tegevus. Loe järgmisi fakte suudlemise kohta ning saad aru, kui oluline on suudlemine.

1. Loomad ei suudle nii nagu inimesed. Šimpansid ja bonobod suudlevad, aga mitte sellise kirega nagu inimesed. Panid tähele? Kirega! Meil on seda. Me vajame seda. Me armastame seda. Ja me oleme selle ära teeninud.

2. Mehed, kes peavad end nägusaks, suudlevad rohkem. Enesekindlus mängib siinkohal tähtsat rolli.

3. Mehed, kel on palju naisi olnud, armastavad suudlemist rohkem. Võib-olla seetõttu, et nad juba teavad, kui väga naistele meeldib suudelda.

4. Naised hindavad suudlemist rohkem kui mehed. Suudlemine on naiste jaoks oluline, seega mehed, tehke oma musisuud korda!

5. See, kuidas me partneriga suudleme, paneb meid oma suhet hindama. Kui suudlemine toimib mõlema jaoks, siis tõenäoliselt jääb armastus püsima.

6. Suudlemine on nagu maitse- ja lõhnatest. Kuigi ebameeldiv hingeõhk võib ka otsustav faktor olla, pole siinkohal seda silmas peetud. Teadlased on kindlaks teinud, et suudeldes tunneme kindlat lõhna, mida seostatakse inimese DNA-ga. Naiste jaoks on kõige ligitõmbavamad need mehed, kelle geneetiline kood erineb naise omast kõige rohkem.

7. Hea omavaheline keemia suudlemise ajal võib viidata sellele, et teil sünniks terved järeltulijad. Jällegi tuleb mängu DNA.

8. Mõned naised eritavad ovulatsiooni ajal kindlat lõhna, mida mehed suudlemise käigus tunnevad. See võib alateadlikult mehi erutada.

9. Paarid, kes suudlevad (ja armatsevad) teistest rohkem, kogevad sügavamat ja suuremat rahuldust pakkuvat suhet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles