Naistemehe ülestunnistus: meestel on väga raske seksist keelduda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Millest mõtleb mees, kel on naissõpru jalaga segada? Kuidas ta oma elustiili sõnastab? Portaalis Betty Confidential sai sõna naistemees Mark, kelle ülestunnistusi on naistel kahtlemata huvitav lugeda.

Mehel on väga raske seksist keelduda, avaldas Mark. «Tavaliselt magab mees naisega ja alles hiljem hakkab tunnetele mõtlema. Õigemini, tunnete pärast muretsema.»

Mis saab siis, kui mees tahab vaid seksi, aga naine otsib suhet? «Ausus on parim teguviis. Kui oled naisega aus, siis on võimalik ka üheöösuhet kogeda. Aga ma ütlen ausalt, ühe inimesega on raske üle viie korra magada ilma, et üks teist hakkaks enamat tahtma kui vaid seksisuhet,» rääkis Mark.

Mark demonstreeris, milline on tema kui naistemehe mõtteviis: «Iga kord, kui kodust lahkun, teen plaani koju naasta mõne naisega või vähemalt mõne uue telefoninumbriga.» Marki sõnul on naistemehed alati «jahil», seda nii toidupoes, baaris kui ka näiteks raamatukogus. Kõikjal võib ju mõni juhus ette tulla.

Mark on veendunud ka selles, et naiste võlumise strateegia aluseks on mehe enesekindlus. «Ma arvan, et enamik mehi võtavad seda asja liiga vabalt ja seal tulevadki vead esile. Paljud mehed ei suuda eitava vastusega leppida, nad eelistavad mitte mängus osaleda, lähevad pigem üksi koju ja masturbeerivad.»

«Strateegia on aga väga oluline,» jätkas mees, «minu jaoks on tähtis õige asukoht. Ma tellin joogi selle naise läheduses, kellega ma sooviksin vestlust alustada. Ma jälgin alati, millised inimesed on ruumis ja mis toimub.»

Kahjuks või õnneks arvab enamik mehi, et naistele ei tohiks kohe pärast kohtingut helistada, vaid pigem naisel oodata lasta. Selle kohta ütles Mark: «Mees helistab naisele järgmisel päeval, poisike ootab selle kõne tegemisega. Kui mees naisele helistab, siis saab mehe pakutud kohtingu järgi aru, mida mees ootab. Paari joogi võtmine viitab alati seksile, kutse õhtusöögile tähendab aga seda, et asjal on veidi rohkem tuuma.»

«Olgem ausad, kui sa magad kellegagi esimesel õhtul, siis ega sellest mingit suhet välja kujune. Mehed hindavad rohkem neid naisi, kes end kohe kätte ei anna. Kui ta minuga esimesel õhtul voodisse läheb, siis tõenäoliselt on ta seda teinud teistegagi. See ei tekita erilist tunnet. Aga samas tuleb tõdeda, et alati pole nii. Minu kaks head sõpra kohtusid läbi üheöösuhte ja on nüüd õnnelikus abielus,» jutustas mees.

Marki kinnitusel käitub tema ka pärast üheöösuhet nagu tõeline härrasmees. «Kui ma olen mõne naisega maganud, siis järgmisel päeval võtan naisega alati ühendust kas sõnumi või telefonikõne vahendusel. See tekitab naises parema tunde ja ühtlasi annab minule võimaluse selle naisega kunagi uuesti magada, kui ma peaksin seda tahtma teha.»

«Ärge arvake, et ma sain noorena isalt või vennalt nõuandeid, kuidas naistega käituda. Ma õppisin seda kõike ise läbi äraütlemiste. Õppisin ka seda, et äraütlemine ei tähenda alati läbikukkumist,» lisas Mark.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles