Millised märgid näitavad, et mees kasutab sind ära?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naistel ja meestel on suhetele sageli erinevad ootused. Kui oled enda arvates tõsises suhtes, võib juhtuda, et mehel pole sinu vastu sugugi nii sügavad tunded. Oleme kõik mingil hetkel sellega suhetes kokku puutunud: kartusega, et mees kasutab mind vaid seksiks.

Siin on mõned märgid, mis viitavad konkreetselt sellele, et mehel pole sinu vastu suuri tundeid. Mõnest märgist on lihtne mööda vaadata, seda enam tasuks olla ettevaatlik. Nii mehe sõnad kui ka teod on olulised, seega jälgi tema käitumist, soovitab YourTango.

Ta tuleb sinu juurde ainult hilja õhtul

Vahel võib juhtuda, et mees käib sõpradega baaris ja siis tuleb ööseks sinu juurde, et su kaisus magada. Aga kui ta helistab sulle vaid siis, kui väljas on juba pime, siis on ta huvitatud ainult seksuaalsest suhtest. Mees, kes hoolib sinust sinu enda pärast, tahab sinuga aega veeta ka päevavalgel ja kaines olekus.

Ta tühistab sageli teie ühiseid plaane

Ootad pikisilmi, et saaksite kahekesi aega veeta, aga päeval, mil peaksite kohtuma, helistab tema ja ütleb, et ei saa tulla. See on pettumistvalmistav ja ebaviisakas! Sa oled väärt seda, et keegi sinu pärast kokkulepitud ajal välja ilmuks ning oma sõnadest kinni peaks. Ära otsi ettekäändeid, miks ta nii käitub, see on vaid tema argpükslik moodus näitamaks, et ta pole sinust huvitatud.

Ta ei käi sinuga kunagi avalikes kohtades

Mees, kellega oled suhtes, peaks tundma elevust selle üle, et saab sind välja viia. Kui te kaks aga korterist väljas ei käia, peaksid endalt küsima, miks see nii on. Vahel on tore terve päev voodis veeta, aga mõnikord tasuks koos pargis jalutada või restoranis süüa.

Ta ütleb sulle õigeid sõnu, aga ei käitu oma sõnadele vastavalt

Tegudel on suurem jõud kui sõnadel, seega kui ta ütleb sulle pidevalt meelitavaid ja ilusaid sõnu, näitamata, et need ka tõele vastavad, siis oleks õige aeg edasi liikuda.

Ta ei ava end sulle

Tema teab sinust kõike, aga sinu teadmised tema kohta on minimaalsed. Suhted on selleks, et üksteise kohta õppida ning vaadata, kas sobid selle konkreetse inimesega kokku. Kui ta ei taha endast sinule eriti rääkida, siis ta kas varjab midagi või ta ei taha, et sa temast midagi teaksid. Võib-olla ta ei arva, et teie suhtel on tulevikku või ta teab ennast ning on veendunud, et liigub peagi edasi.

Neid märke on lihtne ignoreerida, eriti kui tunned potentsiaalse partneri suhtes ligitõmmet. Aga kui ta ilmutab mõnda neist märkidest, siis tõenäoliselt kasutab ta sind vaid seksiks ega taha sinuga tõsist suhet luua. Kuigi seda võib olla endale raske tunnistada, ei peaks sa leppima sellega, et oled koos inimesega, kes sinust tegelikult ei hooli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles