Modell tahab neljakuusele tütrele kinkida rinnaoperatsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

22-aastane modell Emily Bramley usub, et naise edu sõltub sellest, kui ilusad on naise rinnad. Seetõttu hakkas hoolitsev ema raha koguma oma tütre, kes on hetkel nelja kuu vanune, tulevaseks rinnaoperatsiooniks.

Bramley loodab, et tütre rinnaoperatsiooni saab tulevikus lasta teha Suurbritannia parimas ilukirurgiakliinikus, kirjutab Genius Beauty.

Neljakuuse Maddie isiklikul kogumiskontol on operatsiooni tarbeks juba peaaegu kaks tuhat dollarit. Bramley kavatseb regulaarselt kontole raha kanda kuni tütre täisealiseks saamiseni, mil tütar saab ise otsustada, kuidas raha kasutab.

Modell tunnistas, et teab omast kogemusest, kui kasulik on omada suurt rinnapartiid ning lisas, et tema on rikkaks ja kuulsaks saanud just tänu oma kehale.

Bramley lasi oma rinnapartiid kolme suuruse võrra suuremaks teha 19-aastaselt, pärast mida tehti naisele kohe arvukalt tööpakkumisi. Bramley ütles, et kui ta oleks enne teadnud, et rinnad talle tööd toovad, oleks ta varem neid suurendada lasknud.

Briti modell poseerib peamiselt meesteajakirjadele. Hiljuti pakuti naisele rolli ka ühes filmis, kus tema tegelane peaks laval topless tantsima.

Noore ema ettevõtmine on aga Suurbritannias palju kriitikat saanud. Bramley õpetab oma lapsele, et elus on kõige tähtsam välimus ja taoline suhtumine pole aktsepteeritav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles