Ilumess on sel aastal suurem kui kunagi varem

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilu Sõnum 2012
Ilu Sõnum 2012 Foto: Viktor Burkivski

4.-6. oktoobril Eesti Näituste messikeskuses toimuv ilu,- moe ja terviseteemaline mess Ilu sõnum 2013 toimub sel aastal juba 17. korda. Taas on oodata varasematest aastatest veelgi suuremat messiprojekti, mis toob kokku üle 300 ilu- , moe-  ja tervisetoodetega kaupleja ning pakub ligi 200 uudistoodet ning -teenust.

Nii nagu sügis, saab ka mess Ilu Sõnum 2013 olema väga kirev ja värviküllane, tuues külastajateni rohkelt uusi jumestustooteid. Kokku on messil esindatud üle 20 meigibrändi. Sobivaid meigivahendeid leiab messilt nii professionaalne jumestaja kui asjaarmastaja.

Teine oluliselt suurenenud ala kuulub juuksuri- ja juuksehooldustemaatikale, kus on märgata tugevat trendi tervisele ohutumate toodete suunas. Viimasel paaril aastal võidukäiku teinud efektitooteid on sel aastal välja vahetamas juukseravi- ja hooldussarjad, kus põhirõhk tervendavatel ja niiskust hoidvatel õlidel. Moes on terve juus ning pehmed naturaalsed värvid.

Tervisele keskendutakse ka näo- ja kehahooldustoodete vallas, kus üha rohkem kasutatakse looduslikku päritolu toimeaineid. Turule on jõudnud kosmeetika, mis on oma koostiselt juba nii puhas ja lisaainetevaba, et sobib muuhulgas ka allergikutele ja imikutele. Lisaks nahasõbralikule kosmeetikale pakutakse messi tervisealal võimalust mõõta rasvaprotsenti ning tutvuda koduste treeningvõimalustega. Daily Harmony kohvikus saavad kõik huvilised maitsta tervislikke sööke ja jooke, lisaks räägitakse kõhutäie kõrvale ka toitumisteadusest, tasakaalu saavutamisest, oma keha ja vaimuga sõber olemisest.

Kui tervisekeskne mõtteviis on vallutanud palju südameid ja suure osa messihallist, siis teine suund on kindlasti tipptehnoloogiline innovatsioon ilumaailmas. Teaduse ja tehnoloogia kiire areng toovad nähtavad tulemused iluhooldustes kiiremini, kergema vaevaga, mugavamalt ja mõne probleemi puhul jäädavalt. Moodsa aja naine soovib näha tulemust kohe. Ajafaktor on trumbid kätte mänginud kohese efektiga täitesüstidele, kiiret ja tõhusat tulemust lubavatele nanostruktuuriga kreemidele-seerumitele, laseritele, kombineeritud hooldusi pakkuvatele iluseadmetele, mis senise ühe probleemi asemel korraga mitmele lahendust pakuvad.

Ilumaailm oleks justkui astunud korraga sammu edasi ja tagasi. Ühelt poolt oleme jõudnud rohujuure tasemele, kus ilu peab sündima puhtast loodusest ning teisalt oleme astunud lausa nii suure sammu edasi, et piir teaduse, meditsiini ja ilu vahel on muutunud nii õhkõrnaks, et seda peaaegu polegi enam.

Kui kogu info kosmeetika ja iluprotseduuride kohta on ammutatud, siis olete oodatud desserdiks aksessuaaride saali, kus ootavad ligi 80 rõiva-, pesu-, suka- ja ehtebrändi. Kirsiks tordil on Moekohvik, kus oma loomingut esitlevad 25 ehte- ja rõivadisainerit ning kus sügistalvised moetrendid teile puust ja punaseks ette näidatakse.

Mess on avatud:

Reedel, 4.oktoobril kell 10.00-19.00

Laupäeval, 5.oktoobril kell 10.00-19.00

Pühapäeval, 6.oktoobril kell 10.00-18.00

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles