Sügise meigitrend – veatu jume ja seksikad punahuuled

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell: Saale, soeng: Kai Männamäe (Stockmann Desiree Ilusalong), meik: Loore Härmat.
Modell: Saale, soeng: Kai Männamäe (Stockmann Desiree Ilusalong), meik: Loore Härmat. Foto: Jelena Rudi

Nagi ikka, puhuvad sügisel uued tuuled ka meigi- ja moemaailmas. Lavale astuvad müstilised tumedad varjundid, mürkroheline, sügav lilla, tumepunane, hall. Huultel domineerivad kõik punase erinevad varjundid ja lilla värvigamma tundub lõputu.

Seekordne meik on üsna klassikaline ehk hele silmameik ja klassikaline punane huulemeik. Kui üldiselt kannavad tumelillat huulepulka välja väga vähesed, siis üks korralik klassikaline punane huulepulk võiks igal naisel meigikotis olemas olla.

Mõned näpunäited, kuidas sellist meiki teha

Kõigepealt kanna niisutava kreemi peale jumestuskreem, mille koostis võiks olla juba katvam ja püsivam, sest suvine jume hakkab vaikselt kaduma ja nahk muutub ebaühtlasemaks.

Järgmisena kanna peale peitepulk, mis oleks ühe tooni võrra heledam kui jumestuskreem.

Peitepulk on väga oluline, kuna silmaalused tumedad varjud ei kaunista kedagi ja tihtipeale ainult jumestuskreem neid ei kata.

Oluline on kogu see eelnev kinnitada puudriga, sest siis püsib meik kauem ja matt meigipõhi on sel sügisel moes.

Päikesepuudriga ei tasuks liialdada, sest selle look’i juurde kuulub pigem vaevumärgatav näo külgede modelleering kui õhetavad õunapõsed.

Silmameik on suhteliselt lihtne ja vaoshoitud - selleks sobivad ideaalselt beežikad matid lauvärvitoonid ja korrektne silmalaineri joon, mis võiks olla üsna tugev ja välisnurgast tõusev.

Üle ega ümber ei saa kaunilt piiritletud kulmukaarest, mis võiks olla pigem loomulik ja mitte kriipsuks kitkutud. Kulmupliiats on siis hea abimees, et joonistada seksikas kulmukaar ja anda heledatele kulmudele värvi juurde.

Nüüd aga põhitegija, punase huule juurde. Moes on korrektselt piiritletud huulekontuur, mida saad paremini teha, kui katad huulepinna kergelt jumestuskreemi ja puudriga. Huulepliiats ja huulepulk võiks olla enam-vähem sama tooni. Varu endale aega, sest lohakalt tehtud huulemeik ei kaunista kedagi. Kui kontuur tehtud, kanna pintsliga peale huulepulk ja hajuta seda ka pliiatsijoonele - nii jääb tulemus perfektne ja samuti saad nii huuli kerge vaevaga suuremaks joonistada. Kes soovib, võib huuled salvrätiga üle tupsutada. Seejärel tuleks puuder uuesti peale kanda ja siis veelkord huulepulk. Nii saavutad kauapüsiva huulepulga efekti!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles