Koit Toome: ma ei olnud tegelikult lapse saamiseks valmis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome ja Kaia Triisa lapsega.
Koit Toome ja Kaia Triisa lapsega. Foto: Jelena Rudi

Laulja Koit Toome tunnistas ajakirjas Pere ja Kodu, et oli varem mõelnud ehk millalgi neljakümnendates isaks saada, mistõttu lõi toona tüdruksõbra Kaia Triisa lapseuudis ta elu korralikult sassi.

Koidu ja Kaia tütar Rebecca on nüüd viieaastane ja Koit on kindel, et lapse sünd oli parim asi, mis temaga kunagi juhtunud on. Elumuutusest teada saamine ei olnud aga esialgu lihtne. «Ma tõesti ei kujutanud end pereisana ette,» nendib laulja. «Ma ei olnud tegelikult selleks valmis. Minu elutempo ja töögraafik ei haaku ideaalse peremudel või ideaalse isa elustiiliga. Olen kogu aeg kodust ära, isegi öösel.»

Lisaks tekitas mehes kõhklusi tõik, et ta polnud siis veel kellegagi nii tõsises suhtes olnud. «See kõik oli uus ja ootamatu, isegi hirmutav. Tuli suuri muudatusi teha ja õppida teistega arvestama,» meenutab Koit, miks nad otsustasid Kaiaga esialgu oma saladust avalikkuse eest varjata. «Ma lihtsalt ei olnud sel hetkel valmis vastust andma. Jah, see oli meie ühine otsus, et me ei kommenteeri. Tahtsime enne, kui sellest kõigile pasundame, enda jaoks asjad selgeks mõelda. See oli mulle tegelikult valus õppetund,» tõdeb ta.

Loe pikemalt Kaia ja Koidu kogemustest lapsevanematena värskest Pere ja Kodust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles