Sibulasupp mandlitega

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sibulasupp mandlitega
Sibulasupp mandlitega Foto: Tuuli Mathiesen

«Sööme ära» sibulanädala raames pakub Platzi peakokk Silver Teeääre välja sibulasupi retsepti neljale.

500 g sibulaid

50 g võid

1 dl 35-protsendilist koort

1 dl kanapuljongit

Röstitud mandlilaaste (ca 30 g)

Õli

Soola ja pipart

Umbes 10 köömnetera (neid tulebki hästi vähe lisada)

4 küüslauguküünt

Puhasta ja viiluta sibul ja küüslauk. Rösti mandlid. Kuumuta potis või koos vähese õliga ja pruunista selles kergelt sibul ja küüslauk. Lisa köömned ja röstitud mandlilaastud ning kuumuta madalal temperatuuril edasi. Lisa kanapuljong ja koor. Lase keema tõusta, maitsesta soola ja pipraga. Keeda, kuni kõik koostisosad on pehmed. Püreeri suppi hästi kaua, et mandlitükid ikka ilusti peeneks saaksid.

Serveeri mandlilaastude ja mandliõliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles