Üheksa häirivat inimtüüpi jõusaalis

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõusaalis treenija.
Jõusaalis treenija. Foto: Panther Media / Scanpix

Me kõik tahaksime lihtsalt minna trenni või tööle, et teha seal vajalikud asjad ära, kuid kahjuks peame kokku puutuma ebameeldivate inimestega.

Väljaanne Huffington Post koostas nimekirja kõige ebameeldivamatest treenijatest, keda võib jõusaalis kohata:

  1. Tõeline lihamägi ja põmmpea, kelle elu ongi peegli ees kangi tõstmine ja biitsepsi imetlemine.
  2. Iluduskuninganna, kes kannab jõusaalis rohkem meiki kui oma laulatuse päeval.
  3. Nudist, kes on jooksulindil ilma särgita või ainult spordirinnahoidja väel ning tegutseb riietusruumis koguaeg alasti.
  4. Jutusaate juht, kes vadistab lõputult oma trenni tulnud kaaslasega või kellegagi telefonis. Koormust saab ainult tema suuvärk.
  5. Elanik, kes arvab, et kogu koht kuulub vaid talle. Nõnda kasutab ta riietusruumis kõiki kappe, laotab oma asjad igale poole laiali jne.
  6. Sohval lesija, kes on tulnud jõusaali, et sealsel jooksulindil samamoodi lesida, lugeda raamatut või vaadata telerit. Miks ta tuli?
  7. Linnapea, kes reaalselt jõusaalis treeninguid annab ja kellel on isiklik riidekapp. Tema jaoks on oluline, et sa jõusaalis palju käiksid, sest siis saab omavahel suhelda.
  8. Unustaja, kes jätab kogu oma elamise jõusaali riietusruumi – püksid, tossud, rätikud, ehted, spordirinnahoidjad ja mida kõike veel.
  9. Lõunasöögilt tulija, kes lipsas töölt korra minema, et 10 minutit kangi tõsta.

Loe pikemalt siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles