Kuidas kohvi abil välimust kaunimaks muuta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud armastavad päeva alustada kuuma kohviga, aga kas teadsid, et kohvi on võimalik ka iluprotseduurides kasutada? Kohv on üks populaarsemaid näo- ja kehakoorijaid ning kofeiin jätab mulje, et oled värske ja energiline.

Koori kohviga oma nägu ja keha

Kohvipuru saab kasutada nahakoorijana, et eemaldada surnud naharakke, eriti hästi mõjub see küünarnukkidele ja põlvedele, kirjutab The Gloss. Kohvi on üks populaarsemaid kehakoorijaid ja seda heal põhjusel: kofeiin eemaldab kotid silmade alt ja muudab naha pringimaks ning värskemaks. Ka kohvi joomine aitab seda teha. Kui tahad veidike karmimat kehakoorijat, lisa kohvipurule suhkrut.

Määri kohvi juustesse

Kohvi määrimine juustesse aitab väidetavalt juustel paremini kasvada. Masseeri kohvi oma peanahka ning see stimuleerib karvanääpse. Lisaks annab kohv juustele mõnusa lõhna.

Kasuta kohvi tselluliidivastase koorijana

Kui hakkad oma keha kohvipuruga määrima, määri seda ka oma reitele ja pepule. Kohvis olev kofeiin aitab vähendada tselluliiti. Soovitatakse kasutada ka ingveri, veini ja kohvi segu, sest see muudab naha siledamaks.

Loputa juukseid kohviga

Kui oled brünett, loputa juukseid kange kohviga - see lisab juuksevärvile sügavust ja sära.

Joo kohvi

Kohv mõjub nahale hästi. Selles on palju antioksüdante ja kofeiin võib ajutiselt vähendada punetust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles