Kõige levinumad Murphy seadused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võileib kukub alati põrandale võine külg allpool ja kõrvaloleva kassa järjekord liigub kiiremini kui sinu kassa oma - kas tuleb tuttav ette? Need on Murphy seadused, kui meie soovid lähevad vastuollu paratamatute asjaoludega.

Siin on nimekiri kõige rohkem levinud Murphy seadustest, millega igaüks on vähemalt korra kokku puutunud, kirjutab Genius Beauty.

  1. See, mida sa oled otsinud, on terve selle aja su nina all olnud.
  2. Iga töö on lihtne, kui sul parajasti pole tungivat vajadust seda teha.
  3. Sa võid aastaid igasuguseid ebavajalikke asju koguda, aga kohe, kui sa need välja viskad, läheb sul midagi neist tarvis.
  4. Kadunud võtmed on alati kõige viimases taskus, kuhu vaatad.
  5. Kannad nädal aega vihmavarju kotis kaasas ja sul ei lähe seda kordagi vaja. Kohe, kui vihmavarju koju jätad, saad läbimärjaks.
  6. Meil jääb alati aega vajaka, et teha mõnda ülesannet korralikult, aga kui me peame seda ülesannet uuesti tegema, siis leiame selleks küll aega.
  7. Kui sul on raha, siis sul pole aega ja vastupidi.
  8. Kui sa lõpuks kahtlustest võitu saad ja mõne tööülesande vastu võtad, taipad, et seda polegi vaja enam teha ja sa magasid oma võimaluse maha.
  9. Kui sul on kiire, siis jääd kindlasti liiklusummikusse või unustad midagi olulist koju ning pead tagasi minema.
  10. Kui sead mõnele üritusele liiga kõrged ootused, ei vasta see kunagi neile.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles