Mida võiks iga naine enne abiellumist teha?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kui keskendud pidevalt Härra Õige otsingule ka unistad suurtest pulmadest, võid unustada asjad, mida saad ja peaksidki tegema enne, kui oma jah-sõna ütled.

The Stir koostas nimekirja tegevustest, mida iga naine võiks ja peaks enne abiellumist tegema.

  1. Mine sõbrannadega reisile. Seda saad muidugi ka pärast abiellumist teha, aga kui oled veel vallaline, siis mõjub see reis tunduvalt vabastavamalt. Mäletad ju küll, kui lõbus on sõbrannadega koos lõõgastuda ja pidutseda.
  2. Mine tulevase kaasaga reisile. Igaüks suudab nädalavahetuse koos üle elada, aga proovige, kas peate vastu terve nädala.
  3. Koge tõsist südamevalu. Üks naine on öelnud: «Südamevalust üle saamine muutis mind tugevamaks inimeseks ja õpetas, et armastust ei tohiks kunagi iseenesest mõistetavana võtta.»
  4. Jäta keegi maha. Olgu see meeldiv tegevus või mitte, selles on midagi võimsat, kui saad olla see, kes suhte lõpetab.
  5. Sea oma rahaasjad korda. Mõned naised seavad omale eesmärgiks rahaasjad korda ajada enne abielu, et vanad võlad ei jääks abikaasa õlule. Finantsküsimused võivad suhtes palju probleeme tekitada, seega on hea need enne tõsist pühendumist korda ajada.
  6. Ela üksinda. Või koos korterikaaslastega. Aga mitte vanematega. Iseseisvus on võimas! Lisaks õpetab see hindama asju, mis partner suhtesse ja koosellu kaasa toob.
  7. Ela koos partneriga. Proovige kooselu juba enne abiellumist, see annab aimu, mis teid ees võib oodata.
  8. Ole lühiajalises suhtes. Kõige lõbusamad on ajutised suhted reisidel või suvel. Isegi kui neil pole tulevikku, jääb neist hea mälestus.
  9. Õpi toitu valmistama. Mitte seetõttu, et pead hakkama mehele süüa tegema, vaid seetõttu, et see annab iseseisvust juurde.
  10. Kuluta enda peale raha. Sest sa saad ja peaksidki seda tegema!
  11. Tülitse vähemalt ühe korra tulevase kaasaga. Seejärel leppige ära. On hea teada, et suudate keerulistest olukordadest välja tulla.
  12. Käi kohtingutel. Monogaamses suhtes olnud inimesed kahetsevad, et pole saanud kogeda nii tõeliselt häid kui ka väga halbu kohtinguid erinevate kaaslastega.
  13. Astu oma suurimale hirmule vastu. Olgu selleks langevarjuhüpe, avalik esinemine või restoranis üksinda söömine.
  14. Leia omale seksisõber. Selleks, et see sõber, kellesse sa alati armunud oled, ei saaks selleks üheks, kes «minema pääses».
  15. Keskendu oma haridusele. Ka seda saab muidugi pärast abielu teha, aga võib-olla tahad enne abiellumist õpingud lõpetada ja või veel ühe kraadi omandada.
  16. Hakka oma karjääriunistusi teoks tegema.
  17. Otsusta, kuidas sa laste saamisesse suhtud. Lapsed on suhtes sama oluline teema kui raha.
  18. Käitu nagu täiskasvanu. Joo vähem, toitu tervislikumalt, tee rohkem trenni.
  19. Õpi ennast tundma.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles