Tallinn Dolls uut kollektsiooni esitlevad teiste seas Eda-Ines Etti ja Liis Lemsalu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eda-Ines Etti
Eda-Ines Etti Foto: Virge Viertek

Järgmisel teisipäeval, 1.oktoobril esitleb Tallinn Dolls suurejooneliselt uhiuut sügis-talvist kollektsiooni. Kollektsiooni autorite Mari Martini ja Kirill Safonovi loomingut kannavad vee peal kõndides teiste seas Eda-Ines Etti, Liis Lemsalu, Daana Ots, Inga Vatsik ja Keiu Simm.

«Kollektsiooni esitlus toimub seekord erakordses kohas, Reval Spordi ujulas. Nii kõnnivadki meie muusad otse vee peal,» kommenteeris värske kollektsiooni üks autoritest, Tallinn Dollsi brändijuht Mari Martin. «Tallinn Dollsi muusadele, kelle seas on sel korral ka mitmed tuntud meie loomingu austajad nagu Eda-Ines Etti ja Liis Lemsalu, on see ilmselt uudne väljakutse,»  sõnas ta.

Martini sõnul koosneb uus kollektsioon mitmetest väikestest teemadest, justkui inspiratsioonikildudest. «Kollektsiooni esimest osa kaunistavadki peegel-killud, mis kord peegeldavad slaavi, kord skandinaavia meeleolu. See on justkui moodsa Tallinna peegelpilt. Ja miks mitte ka meie hinge peegelpilt,» lisas Martin. Kollektsiooni teises osas on palju kirkaid värve ja vägevaid printe, mis sobib just eriti mängulisele hingele - «Play it, Fun it, Love it». Rõivaid ilmestavad Kirill Safonovi tätoveeringud ning õrnalt võrgutavad lõiked.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles