Märke, et su partner on salamisi õnnetu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Selleks, et mehega mitte tülitseda, peaksid oskama märgata, millal võib mees suhtes õnnetu olla. Iga inimene on erinev ning kõik väljendavad end ja oma tundeid erinevalt. Kui tead, kuidas su partner võib mõelda või end tunda, siis muudab see kogu teie suhte lihtsamaks.

Millised märgid võivad viidata sellele, et mees on õnnetu? Sellest kirjutab Allwomenstalk.com.

Ta on sageli hõivatud

Kui tundub, et mees on pidevalt hõivatud mõttetute pisiasjadega, ega taha enam sinuga eriti aega veeta, siis see võib viidata asjaolule, et ta pole õnnelik. Mõnikord, kui mehed on õnnetud, otsivad nad midagi, mis nende mõtted mujale viiks ja aitaks vältida probleemist rääkimist. Mees vaatab rohkem telerit, mängib rohkem arvutimänge, ei kuula sind eriti. Pea meeles, et mehed ja naised on erinevad. Vahel on vaja end mehe rolli panna, et üritada tema tundeid mõista.

Ta helistab sulle harvemini

Kui mees on sinust huvitatud, siis ta helistab sulle. Alati. Mehed võitlevad selle nimel, mida nad tahavad ja kui mees tahab sind, siis teeb ta kõik endast oleneva, et sind saada. Kui olete suhtes ja mees helistab sulle üha harvemini, siis see võib tähendada, et miski tema elus teeb teda õnnetuks. Või pole ta enam sinust eriti huvitatud.

Tema vastused on ühesõnalised

Kui mees tahab vestlust vältida, siis annab ta ühesõnalisi vastuseid. See on järjekordne kaitsemehhanism, kuidas vältida oma tunnetest ja probleemidest rääkimist. Ütle mehele rahuliku häälega, et sa mõistad, et midagi on lahti ja kui ta on valmis sellest rääkima, siis sa oled tema jaoks olemas.

Ta veedab rohkem aega oma semudega kui sinuga

Sina peaksid mehe jaoks prioriteediks olema. See on normaalne, kui ta aeg-ajalt oma semudega tahab aega veeta, aga ta peaks täpselt sama palju või rohkemgi aega pühendama sinule. Kui ta on sõpradega koos tunduvalt tihemini kui sinuga, siis midagi võib valesti olla. Ole ettevaatlik, ära hakka teda asjatult süüdistama. Asjal võib mitu erinevat põhjust olla. Võib-olla ei taha ta mõnda probleemi sinuga arutada või tunneb ta lihtsalt oma sõpradest puudust. Ole rahulik ja räägi temaga, et teada saada, mis toimub.

Ta räägib pidevalt telefoniga

Jällegi, ära tee ennatlikke järeldusi! Võib-olla aitab ta vana sõpra, kel on rasked ajad või räägib hoopiski klientidega. Ent ära jäta seda päris kahe silma vahele. Ka see võib olla üks moodus, kuidas mees tõsiseid vestlusi sinuga väldib või on tal äkki lausa armuke? Kõige lihtsam moodus on jällegi sellest mehega rääkimine. Küsi temalt, miks ta pidevalt telefoniga räägib, ära hakka kohe süüdistama.

Ta on vaiksem kui tavaliselt

Kui mees on vaiksem kui tavaliselt, siis see võib viidata, et ta on endast väljas või varjab midagi. Mehed on otsekohesed: kui ta on õnnelik, siis ta näitab seda välja; kui ta on õnnetu, siis ta varjab seda. Kui ta on vaikne ega näita välja oma õnnetunnet, siis see võib tähendada, et midagi on halvasti.

Ta ei taha enam seksida

Mehed on seksuaalsemad olendid kui naised. Kui mees ei taha enam sinuga seksida või on seks muutunud igavaks, siis see võib tähendada, et ta on õnnetu. Proovige uusi positsioone või kasutage voodis lelusid. Kui sellest pole abi ja mees keeldub endiselt seksist, kaaluge, kas peaksite veel suhtes olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles