Kuidas käituda, kui mees vajab hingamisruumi?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sinu armastatu tundub kuidagi eemalolevana või on lausa välja öelnud, et vajab hingamisruumi? Võib-olla ta väidab, et kõik on hästi, aga samas ei vasta ta su sõnumitele ja tundub, et tal on nüüd palju tihedam graafik kui teie suhte alguses.

Enne, kui veenad end selles, et mees on peaaegu suhtest lahkunud, küsi endalt, kas sa tõesti usud, et ta on võimeline täielikult pühenduma ja pikaajalises suhtes olema. Küsi endalt ka seda, kas sa usud, et ta armastab sind ja tahab sinuga koos olla. Kui sa oled kindel, et ta on emotsionaalselt kättesaadav ja armastab sind, siis võib see hea asi olla, et ta vajab veidi hingamisruumi. Kui sa aga kahtled selles, et ta sind armastab, siis oleks ehk aeg suhe lõpetada, kirjutab YourTango.

Kui mees tõmbub tagasi ja tõepoolest vajab veidi aega üksiolemiseks, siis see võib viidata, et ta võtab suhet tõsiselt ja vajab aega, et oma tundeid analüüsida. Mehed mõtlevad sellistel puhkudel rohkem kui naised ja kui mees on armunud, siis ta peab võib-olla sammukese tagasi astuma ning asjadele loogiliselt mõtlema.

Sinu ülesandeks on tema vajadustele austavalt ja väärikalt vastu tulla. On täiesti normaalne, kui tahad temalt midagi selle kohta küsida või oma tundeid väljendada. Aga ära lämmata teda ega tekita temas süütunnet.

Väldi tema külge klammerdumist, kui ta vajab hingamisruumi

Kui mees vajab hingamisruumi ja see tekitab sinus vastakaid tundeid, ära karista teda vaikusega ega süüdista teda selles, et ta on emotsionaalselt kinnine. Ära klammerdu tema külge. Kui mees tõmbub tagasi, siis on loomulik, et võid tunda, justkui su maailm on segi paisatud. Võid sattuda paanikasse, et jääd temast ilma. Võid hakata armastust ja pühendumust väljendama ning minevikus tehtud vigade eest vabandama. Ent see on vaid halva käitumise premeerimine.

Kui mees vajab hingamisruumi, siis ära pööra talle liigselt tähelepanu. Paku talle oma tähelepanu siis, kui ta üritab sulle meele järgi olla ja tahab sinuga suhelda.

Ürita oma tähelepanu- ja energiakeset mujale suunata

Kui naine armub, siis juhtub sageli, et kogu tema energia on suunatud armastatud mehele. Kui mees aga vajab aega üksiolemiseks, siis see on hea võimalus oma energiakeset muuta. Keskendu sel ajal iseenda armastamisele. Ole endaga õrn ja anna endale aega, et kõigi nende tunnetega hakkama saada. Ära käitu neile vastavalt, aga lase endal neid kogeda.

Võid ka õppida eneserahustamise mooduseid, et sul ei tekiks pidevalt kiusatust mehele helistada või temaga kuidagi kontakti leida. Sellised oskused aitavad elus toime tulla igasuguste ebakindluste ja äraütlemistega.

Kui ta sinu juurde naaseb, võta aega, et õige otsus langetada

Kui mees on mõnda aega eemal olnud ja naaseb sinu juurde, siis võta alguses asja rahulikult. Ära sea üles emotsionaalseid tõkkeid ega käitu imelikult, aga samas ole aus selles osas, kuidas sa end vahepeal tundsid ja millised olid su kartused.

On oluline, et mees mõistaks, et järgmine kord ta ei tohiks nii kauaks eemale jääda või nii pikalt sinuga mitte suhelda. Ära ütle talle, et ta peab uuesti hakkama su usaldust võitma. Selgita lihtsalt oma hirme ja muresid ning vajadusel liikuge edasi aeglaselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles