Ilu-lounge’i eksperiment: koolimood Soome moodi!

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ella ja Anette
Ella ja Anette Foto: Jelena Rudi

Kui paljud Eesti kooliplikad käivad sügishooajal Helsingis šoppamas ja garderoobi täiendamas, siis teadke, et Soome tüdrukud teevad sedasama siin, Tallinnas!

Sõbrannad Ella (15) ja Anette (14) on kaks imearmast Soome koolitüdrukut, kes heameelega käivad oma garderoobi täiendamas just Eestis. Palusin neil kokku panna kaks komplekti – ühe tavalise koolipäeva jaoks ja teise pidulikuma, erilisema ürituse puhuks.

Jumestus

Tegin Anettele ja Ellale ka õrna jumestuse, 14 – 15 on paras iga katsetada ka veidi meiki. Kasutasin  soodsa hinnaklassiga meigisarja Aden Cosmetics, kus valikus palju julgeid värvitoone ja põnevaid tooteid. Jumestuskreemi hajutasin õrnalt üle kogu näo ja valgustpeegeldavat peitekreemi kasutasin silmaalustel varjudel. Kulmud tihendasin pruuni lauvärviga. Musta laineriga tõmbasin imepeenikese joone ripsmepiirile, et tihendada ripsmekaart ja tõsta veidi silmanurka. Anettel kasutasin soojemaid lauvärvitoone – kuldset ja pronksi, mis tõid kenasti esile tema ilusad sinisilmad. Ella kelmikaid rohesilmi rõhutasin mererohelise ja lilla lauvärviga. Huuled toonisin tüdrukutel roosaka naturaalselt mõjuva läikega ja põsenukile kandsin kreemjat aprikoosikarva ruuži.

Soeng

Juuksur Erkki Liivak salongist Make Your ID tegi lihtsad ja efektsed soengud, mida on ise kerge kodus järele teha.

Kommenteerib juuksur Erkki: «Arvestades modellide vanust, tegin tüdrukutele kõigepealt kerged sasised lokid, keeramiseks kasutasin sirgendajat ja kuumakaitsega Wella viimistlustooteid Thermal Image ja Create Character. Piduliku riietuse juurde sai Ella sasise patsi –  kinnitasin juuksed hobusesabasse pea küljel ja jagasin kaheks, tupeerisin salgud kohevaks ja keerutasin kokku. Kinnitasin Wella Performance juukselaki ja klambritega. Anettel kogusin juuksed kergelt neid sõrme ümber keerutades kuklasse kokku kohevaks krunniks ja kinnitasin klambritega. Soengu fikseerisin Wella Stay Styled juukselakiga.»

Riietuse ja jalanõud pani välja Tallinna Kaubamaja.

Anette casual komplekt :

pluus – Hilfiger Denim (29.95),

teksapüksid – Guess by Marciano (79.95),

saapad – Vagabond (109.95).

Anette pidulik komplekt :

pluus – Guess (75.95),

kingad – Sacha London (139.95).

Ella casual komplekt :

T-särk – Review (15.95),

teksapüksid – Guess Starlet Skinny (119.95),

kingad – Campell California (114.55).

Ella pidulik komplekt :

kleit – Review (24.60),

kingad – Sacha London (139.95).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles