Kuidas kindlaks teha, et mees kasutab õiges suuruses kondoome?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kas oled kondoome ostes märganud, et neid on müügil erinevas suuruses? Kuidas kindlaks teha, et sinu mees kasutab õiges suuruses kondoome, mitte liiga väikeseid või liialt suuri?

Kui kondoomid loodi kunagi vaid selleks, et need kaitseks suguhaiguste ja soovimatu raseduse eest, siis tänapäeval on poodides erinevaid kondoome, mis peaksid vahekorda mõnusaks muutma, kirjutab luckybloke.com.

Kuigi kondoom peaks peenise ümber olema liibuv ning mitte maha libisema, ei tohiks tekkida tunnet, et kondoom on peenise ümber liialt lõdvalt või tugevalt ega tekitada ebamugavustunnet - need märgid viitavad sellele, et tegemist võib olla vales suuruses kondoomiga.

Kui mees kannab kondoomi, mis on täpselt paraja suurusega, siis tunnevad sellest suuremat mõnu mõlemad partnerid.

Kuidas kindlaks teha, millises suuruses kondoome peaks kasutama? Kõige lihtsam moodus on võtta tühi tualettpaberi rull ning jäik peenis selle sisse torgata.

Kui rulli sees on vabalt ruumi, siis peaks kasutama väikeses suuruses kondoome (sobivad 35 protsendile meestest). Kui rull on parajalt ümber peenise, tuleks poest otsida keskmises suuruses kondoome (sobivad 50 protsendile meestest). Ja kui rull on liiga tugevalt peenise ümber, tuleks soetada kõige suuremaid kondoome (sobivad 15 protsendile meestest).

Pea meeles, et turvalise ja mõnusa seksi huvides on tähtis, et kondoom oleks õiges suuruses, vastasel juhul võib see maha libiseda või partnerile ebamugavust tekitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles