Šikk peen triip on tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anni Jürgenson

Sügispimeduse tulles kutsub moeblogija Anni Jürgenson kandma muu hulgas helkureid, mis sobivad vabalt ka ehteks.
 

Beauty balm

Tähekombinatsioon BB ehk beauty balm (ilupalsam) on viimasel ajal ilumaailmas palju lained löönud, kuid Aasias on see tuntud juba 80ndatest. Meile on tuttavad peamiselt BB-jumestuskreemid, ent Jaapanis levis see nimetus pea kõigele jalakreemidest beebipuudriteni välja. Ka Prantsuse teemaja Kusmi haaras trendist kinni ja tuli välja esimese BB-teeseguga. Roheline tee on nahale kahtlemata kasulik ning koos rooibose ja greibiga mõjub see värskendavalt, kuid tasapisi hakkab tunduma, et ilutööstus heidab meie üle nalja.

Peene valge triip

Sel sügisel on lihtne trendiga kaasa minna ja samas ka elegantseks jääda. Nimelt on jälle moeareenile tõusnud peene valge triibuga pintsakud ja püksid. Pinstripe’i leiab mitmes variandis Zarast ja Mangost (fotol), kuid kindlasti tasub uurida ka kodumaise moebrändi Projekt värsket kollektsiooni.

Helkurid

Kõik tahaksid end pimedatel sügisõhtutel tänaval liigeldes turvaliselt tunda, kuid kahjuks on poes müüdavad helkurid enamasti üsna ilmetud või hoopis kriiskavalt neoonkollased. Eesti bränd Helk on valmistanud seeria erikujulisi helkureid, mis sobivad ka niisama ehtena kandmiseks. Helkurprossid on müügil Nu Nordikus.

Disainiöö

Disainiöö tuleb sel aastal mahuka moeprogammiga. Neljapäeval, 26. septembril avatakse HOP-galeriis Marit Ilisoni näitus «Teine» (fotol), nädalavahetusel jätkuvad Reet Ausi, Xenia Joosti ja mitmete teiste moekunstnike etendused Disainiöö telgis EKA platsil ja Kultuurikatla aias. Uuri lisa www.disainioo.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles