Kuidas libiidot suurendada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Umbes kuu aega tagasi oli esimene kord, mil tundsid, et sa ei taha enam seksida. Õhtuti voodisse minnes üritad kiirelt uinuda, et mitte tunda süümepiinu, sest su seksiisu on kadunud. Genius Beauty annab mõned nõuanded, kuidas seksiisu taastada.

Psühholoogilised põhjused, miks sul puudub seksiisu

Sugutungi vähenemine on sageli seotud psühholoogiliste põhjustega: elu on liiga rutiinnne, vaidled pidevalt partneriga, mõnikord tuleb ette ka solvanguid, töö tekitab stressi. Kui põhjus peitub mõnes psühholoogilises aspektis, siis soovitavad psühholoogid keskkonda muuta. Minge koos jalutama, korraldage romantiline õhtusöök vaid teile kahele või minge koos välja pidutsema.

See aitab teil taas lähedasemaks muutuda, üksteist mõista ja tunda ning leida uusi ühiseid huvisid. Mugav psühholoogiline õhkkond parandab oluliselt voodielu.

Füsioloogilised põhjused, miks sul puudub seksiisu

Kui su seksiisu puudumine pole seotud mõne psühholoogilise põhjusega, siis võib asi olla füsioloogiline - tunned suguelundites valu või tekitab vahekord ebamugavust. Sellisel juhul tuleks külastada günekoloogi. Ära kannata valu ega ebamugavustunnet, otsi pigem abi professionaalilt. Võib-olla peaksite lihtsalt asendit muutma või libestit kasutama ning probleem ongi lahendatud.

Proovige looduslikke sugutungi suurendavaid vahendeid

Veel üks põhjus, miks sul pole seksiisu, võib olla see, et kehas pole piisavalt aminohappeid, mis parandaksid vere liikumist suguelunditesse. Seda probleemi saab lahendada teatud toiduainete abil, proovi näiteks kõrvitsaseemneid, tumedat šokolaadi või pähkleid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles