Seitse põhjust, miks vastabiellunud võivad mõnikord tüütud olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Olete värskelt abiellunud ja nüüd tahate kogu maailmale kuulutada, kui õnnelikud te koos olete ja kui ilus on teie suhe. See on küll tore, ent muutub teiste inimeste jaoks kiirelt tüütuks.

Milliseid lauseid ja tegemisi võiks vältida, et teised teie abielu üle siiralt õnnelikud oleksid ning et teie suhe nende jaoks tüütuks ei muutuks? Sellest kirjutab The Stir.

Jagate teistele abielualast nõu. Olete vaid paar minutit abielus olnud ja nüüd jagate juba teistele nõuandeid? Seda ei tasuks veel teha.

Enne alustasid iga lauset «minu kihlatu», nüüd on iga lause alguses «minu abikaasa». Kõik teavad, et te olete abielus. Võid talle viidata tema eesnime järgi ja kõik saavad aru, kellest jutt.

Kutsute sõpru külla, et «abiellumise fotosid vaadata». Mäletad, kui olid veel väike ja vanematel käisid tuttavad külas erinevate reiside fotosid vaatamas? Nüüd olete oma vanemateks muutunud.

Kannad pulmapilte endaga kaasas. Kas oled kuulnud Facebookist?

Sinu arust on lausa imeline, kuidas su värske abikaasa nõudepesumasinat täidab ja sa räägid sellest protsessist detailselt. Nii et su mees on kaasaegne, mis siis?

Arvad, et sul on vastused kõigi vallaliste naiste küsimustele. See, et oled nüüd abielus, ei tähenda, et sa suudaksid kõik vallaliste mured lahendada.

Sinu juttude järgi seksite nädalas rohkem kui Christian Grey kuulsast seksromaanist. Isegi, kui see nii on, miks sellest rääkima peab?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles