Uued tooted: mozzarella Estoverilt

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mozzarella juustud Estoverilt.
Mozzarella juustud Estoverilt. Foto: Tootja foto

Estover tõi müügile uued kodumaisest toorainest valmistatud itaaliapärased

mozzarella

juustud Vändra Mozzarella ja Buon Giorno Mozzarella.

Mozzarella on maheda maitsega lehma- või pühvlipiimast valmistatud toorjuust, millele on iseloomulik valge kuni helekollane värvus ning kerge soolakas piimane maitse.

«Mozzarellal on pehme ja sile, kuid elastne konsistents, mis võtab pärast muljumist tagasi oma esialgse kuju,» kirjeldas uusi tooteid Estoveri tegevjuht Kai Rimmel.

«See võimaldab juustule anda ümara vormi, mis on ühtaegu ilus ja praktiline. Näiteks sobivad väikesed Buon Giorno ja Vändra Mozzarella kirsid hästi tikuampsudeks koos väikese viinamarja või tomatiga ning suuremad Delikatess Mozzarella pallid salatisse või grillvardas küpsetamiseks. Hea sulavuse tõttu kasutatakse mozzarellat ka itaaliapäraste kuumade toitude ja ahjuroogade valmistamisel.»

Mozzarella koostis: pastöriseeritud piim, juuretis, mikrobioloogiline koagulant, sool (1,5%), tardaine (kaltsiumkloriid). 100 grammi toodet sisaldab energiat 250kcal/1040kJ, 22g valku, 18g rasva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles