Kuressaares avati positiivse filosoofia kohvik-pood

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaares avatud kohvik sai nime hindu rändmunkade Shadude järgi. Pildil Sadhu.
Kuressaares avatud kohvik sai nime hindu rändmunkade Shadude järgi. Pildil Sadhu. Foto: AP / Scanpix

Idamaise positiivse filosoofiaga tegelevad Toomas Leis ja tema abikaasa avasid Kuressaares Lossi tänaval uue kohvik-poe Sadhu.

Leis selgitas Oma Saarele, et Sadhu on rändurmunk kauges idas, kes kannab alati hästi värvilisi rõivaid, ning teistpidi tähendab see sõna hindi keeles rahulikku ja sõbralikku väljundit, nii et see sobis igati loodud kohviku nimeks.

«Me ei ole niivõrd suur massitoitlustaja või suur pubi, vaid tahaksime pakkuda natuke vaheldust ja sotsiaalset suhtlemiskeskkonda. Kõik omanikud on kohvikus kogu aeg esindatud, kliendid saavad nendega rääkida, nagu on mujal maailmas,» rääkis Leis.



Lisaks kohvile ja korralikule menüüle pakutakse Sadhus müügiks kudumeid, kuid mitte kodukootud Muhu kampsuneid, pigem on kaubavalik urbanistlik. Müüakse ka muid riideid, aksessuaare ja kodus tarvilikku kaupa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles