Parimad teenindajad sirguvad Haapsalus

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkursi Noor teenindaja 2009 kohtunikud.
Konkursi Noor teenindaja 2009 kohtunikud. Foto: Liis Treimann

Eile Tallinna Toidumessil toimunud aasta parima noore teenindaja konkursi võitis Juri Pütsepp Haapsalu Kutsehariduskeskusest.

Ka teine ja kolmas koht läksid sama kooli kasvandikele - teise koha vääriline oli Marit Sillat ja kolmanda koha pälvis Meri-Kai Pihelgas.

Võistluste peakohtuniku Allan Vainu sõnade kohaselt oli tegu kõige huvitavama võistlusega läbi aegade ning on väga positiivne, et võistluse tase on iga aastaga märgatavalt tõusnud. Sellest, et kõik kolm esikohta läksid Haapsalu Kutsehariduskeskusele, on näha väga tugevat ja süsteemset tööd. Samuti on esikolmik samal võistlusel ka varem võistelnud.

Konkursil osales kokku 11 õpilast ja neil tuli teha erialane teooriatest ning proovida kätt veini täpsusvalamises, salvrätikute voltimises, laua katmises, tee serveerimises ja lõpuks tuli neil ära arvata, mis viinamarjasordist on valmistatud veinid.

Noore teenindaja konkursi korraldajad olid Eesti Kelnerite ja Ettekandjate Liit ning Tallinn Toidumessi korraldaja Profexpo OÜ. Võistlust toetasid SA Innove ja Euroopa Liidu Sotsiaalfond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles