DanceAct College jagab noortele tantsijatele stipendiume

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: DanceAct College

Oktoobris avab oma uksed uus õppeasutus DanceAct College, mille eesmärk on pakkuda tantsust ja tantsukultuurist tõsisemalt huvituvatele noortele kõrgel tasemel kaasaegset haridust läbi kaheaastase intensiivse programmi. 27. septembril toimuvatele katsetele oodatakse noori andekaid tantsijaid, parimatele on välja pandud stipendiumid.

DanceAct College’i üks peamisi tugevusi on tema meeskond, kuhu kuuluvad näiteks Maria Goltsman, Stasys Brilis, Jüri Nael, Robert Nool ja Kaarel Väli.

«DanceAct College’i eesmärk on anda õppurile kõrgetasemeline ettevalmistus tantsuvaldkonnas ning valmisolek õpingute jätkamiseks kõrgkooli tasemel. Kes tahab tulevikus oma professiooni tantsimisega siduda ja koolitada ennast kaasaegsetele nõuetele vastavaks treeneriks, lavastajaks või tantsijaks, siis on DanceAct College see koht, kus oma haridusteed alustada» sõnas Georg Kodusaar, DanceAct College juhatuse liige.

Kahe õppeaasta jooksul on kõigil DanceAct College’i õpilastel võimalik omandada erinevaid tantsustiile, alates balletist kuni kaasaegsete tantsustiilideni. Samuti õpetatakse noortele tantsijatele tantsuseadet, helirežiid, grimmi ja ka seda, kuidas üks professionaalne tantsija oma tervise eest peaks hoolitsema ning toituma.

DanceAct College’i sisseastumiskatsed toimuvad 27. septembril kell 10:00 DanceAct stuudios aadressil Narva mnt 9E. Katsetele on oodatud kõik eelneva tantsukogemusega huvilised vanuses 15-35, kelle eesmärgiks on end professionaalsel tasemel täiendada. 15 parimat saavad elumuutva võimaluse kaheaastasteks tantsuõpinguks tasuta, kuna neile on stipendiumid välja pannud The Coca-Cola Foundation. Kokku asub uues tantsukoolis õppima 25 andekat noort.

Katsetele on vajalik eelregistreerimine aadressil info@danceactcollege.ee. Rohkem infot: www.danceactcollege.ee            

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles