MAX&Co soovitab sügisel kanda eklektikat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia maailmakuulsa rõivabrändi MAX&Co. Eestisse saabunuduus sügis-talvine kollektsioon kutsub üles kombineerima esmapilgul vastuolulisi vorme ja värve, et luua täielik stiilivabadus. Nii et sellel sügisel barjääre ei ole!

Kaasaegne piirivaba elegants lubab pidada teksasärki igapäevase klassikalise stiili osaks, soe tviidist kaherealine jakk nõuab kaaslaseks lendlevat kergelt voltides miniseelikut ning muidu vihmakindlaks jopeks mõeldud parkale lisab õrnust ja naiselikkust mõnusast villast kootud detailid. Ootamatuks kokteiliks on segatud kokku ka sõjaväevormi motiivid ning 70ndate elegants: miks mitte kombineerida peent burgundia ning militaristlikku khaki värvi? Kes ütles, et Oxfordid ei saa olla kontsadega ja läikivad?

MAX&Co. toob päevavalgele ka uued sügise kontekstis ebatraditsiooniliselt õrnad toonid ja delikaatsed faktuurid. Sosinkerge kihiline ihukarva šifoonkleit võib tunduda sügisilmaga liiga riskantse valikuna, kuid taevasinine volüümikas mohäärist poolmantel hoiab sooja ning säilitab välimuse naiseliku sarmi ka tuulisel või vihmasel päeval.

Linnamoe üheks dünaamilisemaks trendiks on alanud hooajal graafiline Vichy muster. Aga ka graafiline šikk ei piirdu ammu enam vaid must-valge kombinatsiooniga: veinipunane on uus graafika, mis ühelt poolt pehmendab mustrite rangust, teisalt aga lisab erksust ja toob esile urbanistlikke motiive. Volüümikad veinipunased püksid ja Vichy ruudukestest kirev žakaar kampsun on sellel sügisel tõeline fashion statement. Kui erekollast käekotti mitte unustada!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles