KEEP korraldab uue moesarja avaürituse SIZE 38

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Keep.ee

12. oktoobril toimub Telliskivi Loomelinnaku mustas saalis enneolematu moesündmuste sarja KEEP FASHION avalöök «SIZE 38», kus kõik müügisolevad tooted on suuruses 38. Avapäeval esitlevad ning müüvad moelaadal ainulaadseid disaintooteid Tiina Talumees, Kirill Safonov, Jaana Varkki, Kairi Vildersson, Norrison, Liss ja paljud teised.

Kuus tundi kestev moodne ilutulestik esitab muuhulgas Zenja Fokini juhtimisel TV3 «Naistesaate» muutumismängu, mille eel- ja järel toimuvad moe-show'd. Moeüritusel loositakse välja põnevaid auhindu, esinevad üllatusmuusikud, avatud on moejookidest kihisev baar. Samuti räägivad moest ja trendidest mitmed Eesti avaliku elu tegelased.

Üle 40 eesti moelooja toodangut koondav jaekauplus KEEP kutsub üritusel julgelt osalema ning oma kaupa pakkuma kõiki Eesti rõiva- ja aksessuaaride tootjaid ja disainereid.

12. oktoobril kella 11-17 kestava ürituse täpne kava tehakse avalikuks 23. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles