Sügisene moehoroskoop: kes mida võiks kanda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäära tähtkujust näitlejanna Sarah Jessica Parker, kes on alati oma hea stiiliga silma paistnud.
Jäära tähtkujust näitlejanna Sarah Jessica Parker, kes on alati oma hea stiiliga silma paistnud. Foto: AP / Scanpix

Sügis on ukse ees ja ilmad lähevad järjest jahedamaks, on paras aeg hakata mõtlema, milline võiks külmemate ilmade garderoob välja näha. Huff Post koostöös astroloog JoAnn Reevesi ja meigikunstnik Johnny Burnaisiga pani kokku sügisese moehoroskoobi ehk nõuandeid erinevatele tähemärkidele, mida sügisel selga panna.

Jäär

JoAnn Reeves (JR): sügisel muutub elu jälle kiiremaks ja on paras aeg midagi uut katsetada. September ja oktoober on lõbutsemise jaoks, seega eelista eredaid värve ja laienda oma horisonti. Järgi ka Jäärade motot: «Lihtsalt tee seda!»

Johnny Burnais (JB): sügis on Jäärade jaoks väga erutav aeg! See on lõbus ja kartmatu hooaeg, mil oled kõigeks valmis. Tugevama välimuse jaoks investeeri nahktagisse, aksessuaariks soeta omale suured kõrvaklapid.

Sõnn

JR: töötad endiselt pikkade tööalaste plaanide kallal, aga õnneks toob Marss energiat ja toetab su tugevust ja ettevõtmisi. Sa ei taha kulutada raha kallitele asjadele, seega soeta midagi väikest, mis su tuju paremaks teeks.

JB: Sõnnid on tugevad, neil on stiili ja nad on naiselikud. Proovi klassikalist Hollywoodi välimust, sest see sobib sinu olemusega kokku. Kanna rullkaelusega kamsuneid koos alt kitsenevate seelikutega. Meigitoodetest tasuks osta vedel must silmalainer, millega kassilikke silmi teha ja fuksia värvi matt huulepulk, mis muudab su nüüdiaja saatuslikuks naiseks.

Kaksikud

JR: tegid suvel ilmselt palju sisseoste, suurendades oma isikliku vara kogust, kuid nüüd tasuks keskenduda vaid kõige olulisemale. Mõtle, millised kingad ja sukad su hiljuti soetatud riietega kokku sobiks. Sa ei tingimata asju veel juurde ostma, pead lihtsalt korda tegema asjad, mis sul juba olemas on.

JB: Kaksikud on toredad oma paindlikkuse ja stiilitunnetuse poolest. Investeeri aegumatutesse rõivastesse. Kitsad teksased koos põlvedeni ulatuvate saabastega - see kooslus ei kao niipea moest.

Vähk

JR: palju õnne, Vähid, sügis on sel aastal just teie aastaaeg! Jupiter, hea õnne planeet, on teie tähemärgis, seega on teil aasta lõpus palju soove. Vähid on reeglina investeeringuid tehes ettevaatlikud, aga nüüd oleks aeg mõelda suuremate ostude peale. Mida oled alati saada tahtnud? Nüüd on aeg end hellitada.

JB: hea uudis Vähkidele on see, et päevad muutuvad nüüd veidi kergemaks ja palju õnnelikumaks. Olge enda vastu sel hooajal helded, sest olete ju nii pikka aega vaeva näinud. Osta omale alt laienev sügismantel ja kõrged platvormkingad.

Lõvi

JR: ma ei taha halbade uudiste tooja olla, kuid ma pean hoiatama, et Lõvid üle oma võimete sel hooajal ei elaks. Kuni detsembrini pole just palju võimalusi priiskamiseks. Mõtle, millistes rõivastes tahaksid jõulude ajal särada ja hoia neil asjadel poes silm peal. Sulle meeldib tähelepanu, mida su välimus toob, seega eelista silmapaistvaid ja säravaid aksessuaare.

JB: esita omale sügiseks väljakutse - ära soeta uusi ehteid, vaid mängi nendega, mis sul juba olemas on. Sobita suuri käevõrusid ja kõrvarõngaid mõne seksika kleidiga ning saadki uue välimuse.

Neitsi

JR: november ja detsember on väga head kuud tervisele ja stiilile keskendumiseks. Veenus soosib sind ja on aeg oma garderoobi ajatuid rõivaid lisada. Kui leiad midagi klassikalist, mis sulle kui valatult sobib, siis ei tasu rahaga koonerdada. Võta seda kui investeeringut oma välimusse. Ära muretse, hellita end.

JB: sügisel tasub sisseoste tehes lõbutseda. Kuna su garderoob on juba täielik, keskendu pigem aksessuaaridele: suured käekotid, madala säärega saapad ja silmapaistvad kaelaehted. Ära tunne end süüdi, sest need aksessuaarid ei lähe kunagi moest.

Kaalud

JR: sel sügisel tahad oma elus nii mõndagi muuta. Valikuid on palju, seega tasuks eelistada lihtsamaid variante. Pea meeles, et kvaliteet trumpab alati kvantiteedi üle.

JB: leia sel sügisel tasakaal ja naudi suhtlemist. Kaalud on alati eelistanud klassikalist välimust väikese trikiga, võta näiteks must või meresinine pluus, millel on varrukatel lõiked ja sobita see kokku tumeda, mitte läikiva küünelakiga.

Skorpion

JR: ma soovin, et oleks midagi head tulemas, aga päris nii see pole. Ürita oma hingelisele poolele rõhku panna, ära nõela inimesi. Ainus inimene, keda sa nüüd kontrollida saad, on sina ise. Pole tähtis, milline on su meeleolu, värvi lisamine oma ellu näitab maailmale, et kõik on õigesti. Ja peagi jõuab ka õnn su soovidele järgi.

JB: soeta heledaid rõivaid, et tõsta meeleolu oma garderoobis ja iseendal. Eelista naiselikke esemeid - lillemustriga kleidike oleks kena vaheldus kõigile neutraalset tooni rõivastele, mis su garderoobis seisavad.

Ambur

JR: on aeg ülistada oma inimlikku ja ilusat poolt. Kui sa ei saa sel sügisel kusagile puhkusele sõita, siis tee seda vähemalt oma mõtetes.

JB: see hooaeg on Amburite jaoks väga valgustav, seega miks mitte seda nautida? Pane kokku kreemikarva ühevärviline kostüüm ja kuldsed ehted - saad naiseliku ja võimuka välimuse.

Kaljukits

JR: Veenus on sinu tähemärgis, seega oota parimat. Oled reeglina ettevaatlik ja oma valikute langetamisel konservatiivne, aga minu soovitus on sel hooajal veidi vabamalt võtta ja midagi metsikumat proovida. Sind võivad üllatada kõik head kommentaarid, mida siis kuuled.

JB: luba endal sel hooajal veidi julgem olla. Sinu konservatiivne garderoob januneb lõbu järele, soeta näiteks mõni sebra või muu looma mustriga kleit. Usu mind, sa tead täpselt, millal seda kleiti tasuks selga panna.

Veevalaja

JR: on aeg tõsiseks muutuda ja su välimus peaks andma aimu, et oled keegi, kes oleks võimeline lausa impeeriumit juhtima. Keskendu ajatutele rõivastele, siis ei saa sa eksida. Ühtlasi on hea aeg uute asjade proovimiseks. Mine näiteks mõnda loengut kuulama või proovi mõnd uut hobi.

JB: mitmekülgsus on võtmesõnaks ja sa suudad tõesti kõike saavutada. Sulle sobiks kelmikas tartaanmustriga jakike, mille võiks kokku sobitada ratsasaabastega.

Kalad

JR: enese eest hoolitsemine on sel hooajal eriti tähtis. Võta end kokku ja välimusele lihvi andmiseks kasuta erinevaid aksessuaare. Eelista säravaid ja eredaid ehteid, et tõsta oma tuju. Pea meeles hoolt kanda oma naha ja juuste eest.

JB: tunned end kõige mugavamalt oma lemmikvärvi rõivastes. Jääsinine kampsun ja säravad hõbeehted muudavad su tuju koheselt paremaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles