Kümme põhjust, miks sõbrannad on alati parimad kaaslased

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Naistevahelist sõprust ei trumpa miski üle. Naised nutavad koos ja naeravad koos. Vaid teine naine suudab mõista seda, kui tahad mõne mehe üle kurta või mõnd meest sõimata.

Miks on sõbrannad asendamatud kaaslased, keda keegi üle ei suuda trumbata? Huff Post reastas kümme põhjust.

Nad ei väsi kunagi kuulamast ühte ja sama lugu, hoolimata sellest, kui igav see on või mitmendat korda sa seda juba räägid.

Nad on harjunud kõigi veidrustega, kui oled väsinud, purjus või näljane. Nad teavad, et sulle meeldib igale toidule hapukoort panna või voodis pitsat süüa. Sa ei pea midagi selgitama ega vabandama.

Sa võid paluda neil end üksi jätta ja nad ei solvu su peale.

Sa ei pea teesklema, et sind huvitab miski, mis sind tegelikult külmaks jätab. Kui su sõbranna on mõnest bändist vaimustunud, mis sulle ei meeldi, või kutsub sind mõnda restorani, mis sulle muljet ei avalda, siis sa võid julgelt talle tõtt öelda.

Nad jätavad meelde, kellega sa läbi ei saa ja käituvad vastavalt.

Kui vaja, ostavad nad sulle rasedustesti. Meestel on ebamugav rasedusteste osta, kuid sõbrannade jaoks pole see mingiks probleemiks.

Nad on alati sinu poolt. Võib-olla läksid tülli oma ema, elukaaslase või ükskõik kellega - sõbrannad on alati sinu poolt.

Nad mõistavad ja aktsepteerivad su imelikke omadusi. Hapukurgid tekitavad sinus ebamugavust ja sulle ei meeldi olla ruumis, kus pole aknaid - sõbrannad teavad ja mõistavad seda.

Mõnikord on sul tarvis head paarilist. Lähedane naissoost sõbranna teab täpselt, millised mehed sulle meeldivad ja nad oskavad sind juhatada õigele teele, kuidas sobivate meestega ööklubis tutvust teha.

Nad on näinud sind kõige hullematel hetkedel ega kritiseeri sind. Nad hoiavad su juukseid, kui tunned vajadust oksendada pärast pikka klubiõhtut. Kui pika tööpäeva lõpus on tunne, et stress ajab sind nutma, siis just sõbrannad on need, kelle seltsis seda teha tasuks. Nad oskavad sind toetada ja nad teavad, et vajadusel oled ka sina nendele toeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles