Parima kodukoka võistluse finaali pääses ka neli meest

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkursil «Kodukokk 2009» selgub Eesti parim harrastuskokk. Pildil konkursi logo.
Konkursil «Kodukokk 2009» selgub Eesti parim harrastuskokk. Pildil konkursi logo. Foto: Oma Maitse

Oma Maitse ja Wõro kokanduskonkursile Kodukokk 2009 laekunud 250 retsepti seast valis žürii kümme parimat harrastuskokka, kelle seas on ka neli meesterahvast.

Oma Maitse tegevtoimetaja Siiri Kirikali sõnul oli konkursist osavõtt oodatust oluliselt suurem ja retseptid sisukamad.

«Retseptipakki lehitsedes tundub, et inimesi võlub eelkõige lihtsus, mille heaks töötavad naturaalsus, tervislikkus, hooajalisus ja nutikas idee,» sõnas  Kirikal ja lisas, et suure rühma moodustasid ka hõrgud maitsed, mis on pärit mõnest ilmakuulsast köögist, aga mida on kohandatud meie oma käe ja harjumuste järgi.

Finaali pääsesid Ragne Värk (Pärnu), Evelin Org (Tallinn), Rein Ereb (Jõgevamaa), Erlis Schönberg (Muraste), Maigi Lepik (Valgamaa), Ilse Metsamaa (Saue), Ivi Laurits (Viljandi), Maido Maiste (Saku), Maris Arulepp (Tartu) ja Ain Karutoom (Turba). Kümme finaali pääsenud parimat kodukokka hakkavad jahtima peaauhinda – Estraveli reisi Pariisi ja seal toimuvat kokanduskursust.

Võitja selgub 14. novembril Kristiine Keskuse Kristiine bistroos toimuval lõppvõistlusel.

Kodukoka konkursile laekunud retseptidega saab tutvuda Toidutare veebilehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles