Kaks tunnustatud kokka hakkavad toidublogi pidama

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainsat eestikeelset toidublogi peavad tunnustatud kokad Jazz ja Priit Toomits aadressil lihakokad.ee.
Ainsat eestikeelset toidublogi peavad tunnustatud kokad Jazz ja Priit Toomits aadressil lihakokad.ee. Foto: lihakokad.ee

Esimene sissekanne ainumasse eestikeelsesse toidutegemise videoblogisse aadressil

lihakokad.ee

on tehtud ning kaks tunnustatud kokka - Jazz (kodanikunimega Rainer Härm) ja Priit Toomits - plaanivad igal nädalal lisada sinna ühe uue temaatilise videoloo.


Mõlemad kokad valmistavad sama tooraine, kuid eri kaubamärkide toodangu põhjal igal reedel uue toidu. Kui Jazz esindab niinimetatud kodukoka suunda, siis Priit Toomits lähtub gurmeeköögi valikutest.

Priit Toomitsa sõnul on videoblogi üles ehitatud kahe koka vastandamisele: «Mina olen suurest linnast, pika mütsiga ja teen peeneid asju, Jazz seevastu on aga pärit põldude vahelt ja eelistab maalähedust.»

«Usun, et vaatajad meie omavahelist aasimist liiga tõsiselt ei võta ning leiavad igaks nädalavahetuseks endale uue toiduidee. Kõik, välja arvatud loomulikult taimetoidu sõbrad, kuna meie eesmärk on näidata lihtsaid ja huvitavaid liha- ja vorstitoitude retsepte,» sõnas Toomits.

Esimene videolugu käsitleb võileibade valmistamist. Sellele järgnevad sissekanded kanalihast toitude ja huvitavate toidunippidega.

Videote pikkus ulatub viiest kuni kümne minutini. Toidublogisse lisatakse ka kirjalik retsept ning avatakse foorum.

Toomits ja Jazz on seni ühes koostanud «Meistrite grilliraamatu» ning mõlemad mehed kuuluvad Barbecue Symphony kokkade võistkonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles