Anni Arro avab Solarises katusekohviku

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anni Arro.
Anni Arro. Foto: Erakogu

Kokaraamatu autori, saatejuhi ja kohvikupidajana tuntud Anni Arro rajab Solarise keskuse viimasele korrusele oma Tallinna esimese kohviku Komeet.

Nädalapäevad pärast Solarise avamist keskuses uksed valla lööva kohviku Komeet juhi ja kontseptsiooni looja Anni Arro hinnangul on Tallinnas puudus hubastest kohvikutest, kus lihtsalt olla ning samal ajal midagi tõeliselt maitsvat kogeda.

«Tahtsin luua rahuliku paigakese lihtsalt istumiseks ja mõnulemiseks, et kas või paar tundi linna südames kogu möllust eemal olla ning kohvi ja trühvli taga ajalehte lugeda,» rääkis Arro.

Nii hakkab ka muust saginast veidi eemal ning nii-öelda omas rütmis kulgev Komeet külalisi võõrustama alles siis, kui Solarise avapidustused on veidi vaibunud.

Kohviku perenaise enda sõnul on kavas tuua Tallinnasse need mõnusad maitsed, mille poolest tema Haapsalu kohvikuid juba aastaid tuntakse.

«Menüüs on värsked hooajatoidud ning Eesti toorainel põhinevad pirukad, saiakesed, koogid, volüümikad salatid ja ka üht-teist sooja,» sõnas Arro ning loetles uuest menüüst oma isiklike lemmikutena üles baklažaani-peedi-kitsejuustu kulebjaka, kiluvõileiva kadunud munaga ning suus sulava Komeedi koogi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles