Vertigo - restoran, mis on nii 2006

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imre Kose.
Imre Kose. Foto: Peeter Langovits

Nostalgitsemine Vertigos jätab suhu hea maitse, kuid isegi kui majanduskasv teeb ootamatu

comeback

'i, on trendirestorani pidaja elu keeruline, kirjutab ajakiri Saldo.


Restorani ligi kolm aastat opereerinud Bellavista Grupil on koos intressidega rohkem kui 2 miljoni kroonine maksuvõlg, Ametlikes Teadaannetes on maja haldav firma pannud neile panditud restorani sisustuse üürivõla katteks müüki ning restorani opereerimine on antud Imre Kose vast asutatud ettevõtte Vertigo Restoranid kätte.

Kuigi Vertigo reklaamlauseks on «unexpectedly traditional» (tõlkes ootamatult traditsiooniline), on see avamisest saadik olnud trendirestoran - kolm aastat tagasi oli aga trendiks majanduskasv ning söögikohas olid Tallinna tolle aja kõrgeimad hinnad, mis võisid esile kutsuda peapööritust.

Peakokk Imre Kose võttis ise vastu külalisi, kelle hulgas oli ebaproportsionaalselt Richi teksade ja D&G rihmadega tüüpe; naissoost kaaslastele aga ulatati hindadeta menüüd - seda viimast võiks Saldo hinnangul uuesti proovida, kuid sedapuhku põhjusel, et naistele saaks muljet avaldada ka siis, kui restoranis on parasjagu allahindlus.

Kui Saldo Vertigot ühel augustikuu esmaspäeva õhtul külastas, valitses seal üksildane meeleolu, ometi soovitab ajakiri, et kui teid on varem aukartus või ajapuudus hoidnud tagasi seal söömast, siis nüüd on õige ja ehk ka viimane aeg - hinnad on langenud (eelroad maksavad 120 - 250, pearoad 190-290 krooni) ning samal ajal on menüü kvaliteedi tõstmise või vähemalt hoidmise suunal oluliselt tööd tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles