Volgast saab vene restoran

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil restoran Volga.
Pildil restoran Volga. Foto: Sille Annuk / Postimees

Septembri alguses avab alles hiljaaegu taasavatud Tartu restoran Volga uuesti oma uksed. Seekordse avamise taga on ettevõtja Olga Aasav, kelle sõnul muutub restorani menüü mitmekesisemaks ning hinnad paindlikumaks.


Alates 15. augustist majandab Tartu vanalinnas asuvat Athena konverentsi- ja kultuurikeskust osaühing Helio VII. Osaühingu omanik Olga Aasav sõnas, et firma soovib tuua esinduslikku hoonesse rohkem elu.



Restorani Volga uus põhimenüü ühendab traditsioonilise ja kaasaegse vene köögi, kuid toidukaardis on esindatud ka euroopaliku köögi road. Hoone esimesel korrusel seab end sisse buffee ja kohvibaar. Luksuslikuma interjööriga teisel korrusel saab nautida ´a la carte menüüd.



Samuti on kavas sisse viia tudengite buffeekaardid, millega saab iga seitsmenda eine tasuta.



«Kindlasti taastame Volga restorani maine õhtuse ajaveetmiskohana, kus nädalalõppudel saab elava muusika saatel jalga keerutada,» lubas Aasav.



18. sajandil ehitatud Athena keskus läbis paari aasta eest põhjaliku uuenduskuuri. Igapäevaselt hakkab Athena keskus pakkuma külastajatele kultuuriprogrammi väärtfilmide, kontserdite, etenduste ja vahelduvate näituste näol. Lisaks eelnevale toimuvad juba traditsioonilisteks saanud eriprogrammid, nagu JAFF, PÖFF, Tartuff ja paljud teised. Oktoobri lõpus tuleb keskusesse ka uus üritus - Noorte Amatöörfilmide Festival NAFF.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles