Jõgeval peeti küüslaugufestivali

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küüslauk.
Küüslauk. Foto: Caro / Scanpix.

Küüslauk on tervisele väga kasulik, kinnitati Jõgeval küüslaugufestivalil, mis toimus juba teist korda.

Festivali külastajad leidsid, et küüslauk passib maitsestama nii liha, suppi kui ka salatit, kuid sobib vanikuna ka köögikaunistuseks, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Kuidas saada lahti sibulahaisust? Õige vastus on, et tuleb süüa küüslauku. Vastus sellele, mida peab sööma küüslauguhaisust lahtisaamiseks, pole viisakas avalikult öelda. Kuid küüslaugust tehakse napsu, šokolaadi, kommi ja isegi jäätist, kus küüslaugumaitse tuleb välja alles tagantjärele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles