Forbes: maailma enimteeniv telenäitlejanna on Sofia Vergara

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofia Vergara
Sofia Vergara Foto: SCANPIX

Ajakiri Forbes koostas telenäitlejannade edetabeli nende sissetuleku järgi. Teist aastat järjest jäi esikohale Sofia Vergara, kes on tuntud seriaalist The Modern Family.

Möödunud aastal tõusis oluliselt Vergara palk, lisaks teenib ta arvestatavat lisatulu omanimelise rõivakollektsiooni ja teiste toodete pealt, mida müüakse Kmartis. Möödunud aastal jäid tema sissetulekud 30 miljoni dollari kanti. Vergara trumbiks peetakse tema Ladina-Ameerika tausta ja kakskeelsust, mille tõttu sobib ta hästi reklaaminäoks ettevõtetele, kes soovivad siseneda hispaania keelt kõnelevate tarbijate turule.

Sofia Vergarale järgnesid edetabelis Kaley Cuoco, Mariska Hargitay, Tina Fey, Bethenny Frankel, Kourtney, Kim ja Khloe Kardashian, Melissa McCarthy, Ellen Pompeo, Cobie Smulders, Alyson Hannigan, Amy Poehler, Julianna Margulies, Lena Dunham, Zooey Deschanel, Courteney Cox, Whitney Cummings, Mindy Kaling, Kerry Washington jt.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles