Tarbija24.ee avaldab lugeja saadetud retseptisoovituse.
Lugeja retseptisoovitus: seafilee toorjuustutäidisega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
*2 kg jahutatud sea sisefileed
*aroomi- või ürdisoola
*pintseldamiseks õli
*3 pakki ürtidega toorjuustu
Puhasta seafileed kelmetest. Lõika fileede keskossa pika peene noaga augud (peaaegu lõpuni).
Sega toorjuustud omavahel ühtlaseks ja tõsta need pritskotti. Täida fileed tihkelt toorjuustuga ja kinnita otsad puust kokteilitikkudega. Grilli kohe. Grillimisel kasuta madalat temperatuuri, võimalusel suitsu ja kaant.
Autor: Evelin Salmiste