Tarbija24.ee avaldab lugeja retseptisoovituse. Ootame 19. juulini grillimisega seotud, sh. marinaadide, külmade ja soojade salatite ning muude lisandite retsepte. Samuti ka suviseid joogi- ja magustoiduideid. Parimad saavad restoranide Mekk ja Kaerajaan kinkekaardid!
Lugeja retseptisoovitus: broilerifilee karri-jogurtimarinaadis
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
*2 kg broilerifileed
Marinaad:
*2 pakki Creme Bonjour Yoghurt toorjuustu
*2 dl porgandi toormahla
*4 spl sidrunimahla
*4 spl oliiviõli
*2 tl karripulbrit
*3 küüslauguküünt pressitult
*soola, pipart, murulauku või rohelist sibulat
Sega kausis toorjuust, porgandi- ja sidrunimahl, õli, karri, purustatud küüslauguküüned, sool, pipar ja hakitud murulauk või roheline sibul. Tõsta broilerifileed marinaadi.
Lase meitsestuda külmikus vähemalt paar tundi või lausa kuni järgmise päevani. Grilli mõlemalt poolt 8-10 minutit.
Autor: Evelin Salmiste