Lugeja retseptisoovitus: broilerifilee karri-jogurtimarinaadis

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Tarbija24.ee avaldab lugeja retseptisoovituse. Ootame 19. juulini grillimisega seotud, sh. marinaadide, külmade ja soojade salatite ning muude lisandite retsepte. Samuti ka suviseid joogi- ja magustoiduideid. Parimad saavad restoranide Mekk ja Kaerajaan kinkekaardid!


*2 kg broilerifileed

Marinaad:

*2 pakki Creme Bonjour Yoghurt toorjuustu
*2 dl porgandi toormahla
*4 spl sidrunimahla
*4 spl oliiviõli
*2 tl karripulbrit
*3 küüslauguküünt pressitult
*soola, pipart, murulauku või rohelist sibulat

Sega kausis toorjuust, porgandi- ja sidrunimahl, õli, karri, purustatud küüslauguküüned, sool, pipar ja hakitud murulauk või roheline sibul. Tõsta broilerifileed marinaadi.

Lase meitsestuda külmikus vähemalt paar tundi või lausa kuni järgmise päevani. Grilli mõlemalt poolt 8-10 minutit.

Autor: Evelin Salmiste

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles