Tallinn saab juurde kolmekorruselise itaaliapärase restorani

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vapiano restoran Hobujaama tänaval.
Vapiano restoran Hobujaama tänaval. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Vapiano teatas, et avab sel sügisel valmivas Solarise keskuses oma teise restorani, millest saab pealinna üks suuremaid söögikohti.

Restoran Vapiano juhataja Tarvo Jaansoo rääkis, et uus restoran hakkab laiuma ligi tuhandel ruutmeetril ja paikneb kokku kolmel korrusel. Tööd saab söögikohas kuni 60 inimest.

Restorani alumisele korrusele tuleb esinduslik 65 kohaga lounge, kus pakutakse lisaks tavamenüüle ka suurt valikut kokteile ja teisi jooke.

Solarise keskuse aatriumiga ühendatud teise korruse suures saalis hakatakse serveerima pastasid, pitsasid ja salateid, kohti on selles saalis 170-le inimesele. Samal korrusel saab olema ka väike baar, kust toidu kõrvale klaasi veini või pärast sööki tassi head kohvi tellida.

Kolmandale korrusele ehitatakse restorani köök, milles toimuv saab tänu klaasakendele olema nähtav ka kõigile saalis viibivatele külastajatele. Lisaks tuleb restorani juurde üle 100 ruutmeetri suurune ja ligi 65 külalist mahutav terrass, mis avaneb Estonia teatri esisele väljakule. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles