Viru Keskusesse tuleb River Islandi kauplus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: River Island

Viru Keskuses avatakse 2014. aasta kevadel Suurbritannia ühe tuntuima rõivabrändi River Island esimene esinduskauplus Balti- ja Põhjamaades. Üle maailma 300 kauplusega esindatud River Island hindab Eestit regioonis heaks stardikohaks, kust laieneda edasi teistesse Balti riikidesse ja ka Soome.

Viru Keskuses avatav kauplus hakkab 700 m2 suurusel pinnal pakkuma naiste-, meeste- ja lasterõivaid ning aksessuaare. Brändi iseloomustavad stiilsed ja omanäolised kollektsioonid väga laiale sihtgrupile. Mitmekülgne kaubavalik võimaldab klientidel leida ühest kauplusest tervikliku rõivakomplekti koos kõigi sobivate aksessuaaridega.

River Island on tuntud ka kui ühe suurima disainerite meeskonnaga moebränd Londonis. Ettevõte aitab edendada noorte disainerite võimalusi, korraldades rahvusvahelisi disainikonkursse ning andes uutele talentidele võimaluse kollektsioonide loomisest osa saada. Brändile on rõivaid disaininud ka lauljanna Rihanna, valik tema kollektsioonist jõuab müügile ka Eestisse.

River Island on väärika ajalooga Briti ettevõttele kuuluv bränd, mis sai alguse Lewise perekonna poolt kuuskümmend neli aastat tagasi. Praegu on River Islandil üle kolmesaja kaupluse nii Suurbritannias, Iirimaal, Venemaal, Hollandis, Poolas, Belgias kui ka Lähis-Idas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles