Rimi lubatud ühekroonist jäätist Tallinna kesklinnas polnud

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi reklaamikampaania Tallinnas.
Rimi reklaamikampaania Tallinnas. Foto: Rimi

Rimi kauplustes algas täna järjekordne soodusmüük, kuid kampaania peamist tõmbenumbrit -  ühekroonist pulgajäätist Tallinna kesklinna Rimide külmlettides hommikul polnud.

Sadama lähistel Norde Centrumis asuvas hüpermarketis oli väljareklaamitud jäätis Regatt küll olemas, kuid krooni asemel seisis hinnalipikul 5.90.

Rimi kaubahallis Aia tänaval oli külmleti juures silt, et kampaaniajäätis saabub alles pärast lõunat.

Rimi turundus- ja kommunikatsioonidirektor Evelin Mägioja ütles täna hommikul tund pärast kaupluste avamisaega, et soodushinnaga kaupa on neil varutud piisavalt ning nad on valmis jäätist ka kastide kaupa müüma.

Pärast lõunat teatas Mägioja, et enamikes Rimides on jäätis läbi müüdud ja seetõttu on neil ajutised tarneraskused. Samas lubas ta, et uued kogused saabuvad päeva jooksul.

«Kokku oleme kampaania jaoks planeerinud kümme tonni jäätist - loodame, et see kogus on piisav, ent esialgne menu tundub tõesti äärmiselt suur,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles