Kuidas halb seks paremaks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Millal oli viimane kord, mil orgasm sind mõnust oigama pani või kui mõtlesid pärast seksi: «See oli imeline!»? Kui sa ei mäleta, millal see viimati juhtus, siis on ilmselgelt liiga kaua aega möödas sellest, kui kogesid head seksi.

Õnneks on aga kõik võimelised halba seksi heaks muutma. Kas oled just kohanud kedagi uut ja teie esimene kord voodis valmistas sulle pettumuse, või oled pikas suhtes ja tüdinud sellest, et teete linade vahel pidevalt samu asju, siin on sulle viis nõuannet, kuidas halb ja igav seks paremaks muuta, kirjutab GalTime.

Usu endasse

Isegi kõige enesekindlam naine võib mõnikord unustada, kui imeline ta tegelikult on. Ekspertide hinnangul on paljudel naistel madal enesehinnang oma keha tõttu ning see võib mõjutada ka nende voodielu. Naised peaksid meeles pidama, et nad on seksikad ning nad ei pea millegi pärast vabandust paluma. Mees tahab sinuga seksida, mis viitab sellele, et sa meeldid talle, seega unusta oma ebakindlus ja naudi hetke!

Vaata peeglisse ja tuleta endale meelde, miks peaks su partner õnnelik olema, et sinuga linade vahel saab hullata. Oled sa seksikas? Tark? Edukas? Tõenäoliselt on sinus peidus kõik kolm.

Väljenda ennast

Kasuta oma suud selleks, et partneriga suhelda. Kui sulle mingi asi ei sobi, siis ütle seda. Psühhoterapeut Tina B. Tessina sõnul on parim seks avameelse ja ausa suhtlemise tulemus. «Sageli on meeldiva seksuaalvahekorra eelduseks hea vestlus. Kui väljendad oma hirme ja ootusi, siis on õhk puhas ja saate partneriga lõõgastuda.»

Naera enda üle

Te saate mõlemad aru, kui seks on halb, seega suhtuge asjasse huumoriga. Ajage näiteks üksteist naerma juba enne voodisse minekut, sel viisil on keha rohkem avatud ja tuju ka positiivsem. Niimoodi on ka lihtsam voodis uusi asju proovida - kui midagi head välja ei tule, saate mõlemad selle üle naerda.

Sea endale õige tempo

Kui kähkukat võib võrrelda sprintimisega, siis hea seks on raudselt võrreldav maratoniga. Tahad kogeda paremat seksi? Võta asja rahulikult.

«Kui me terve päeva tegeleme töö ja lastega, siis võib olla keeruline õhtul end seksikana tunda,» selgitas abielunõustaja David Klow. «Et magamistoas oleks mõnusalt kuum ja seksikas, peate juba päeva jooksul hakkama end selleks ette valmistama.»

Klow soovitas praktiseerida võrgutamist, isegi kui olete juba aastaid abielus olnud. Flirtimine, sügavad vestlused või romantiline õhtusöök aitavad kõik seksiks valmistuda. Oluline on suhe prioriteediks muuta, unustades töö, kodused tegemised ja lapsed.

Naudi iseennast

See soovitus võib tunduda ilmselgena, kuid paljud naised unustavad selle. Naised üritavad sageli rahuldada kõigi end ümbritsevate inimeste vajadusi, unustades ära selle, mida nad ise vajavad. Kui sead teiste huvid enda omadest ettepoole, siis oleks paras aeg oma käitumist muuta ja keskenduda sellele, mis sulle mõnu pakub.

Sul on võim muuta seks heaks nii enda kui partneri jaoks. Haara vaid ohjad enda kätte ja juhata partner õigele teele. Mõtle, mis sulle voodis meeldiks, anna sellest partnerile teada ja naudi sõitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles